Ako krásna víla! A polonahá... Bella Hadid uchvátila New York

Za posledný rok stihla pozbierať niekoľko titulov, ale najmä veľkých reklamných kampaní. Topmodelka Bella Hadid sa stala novou celebritou a jej kroky sú ostrosledované.

27.10.2016 11:20
debata (4)
Topmodelka Bella Hadid prichádza na akciu... Foto: Profimedia
Bella Hadid Topmodelka Bella Hadid prichádza na akciu módneho domu Dior v kreácii z najnovšej kolekcie tejto značky.

Výnimkou nebol ani utorňajší večer v New Yorku, ktorý sa konal pod záštitou francúzskej značky Christian Dior. Hadid dorazila na akciu v priehľadných šatách z najnovšej kolekcie odevného ateliéru. Účasť Hadidovej, ktorá pod priehľadnými vrstvami látky predviedla smotanovú podprsenku a vysoké nohavičky, však nebola náhodná.

Len devätnásťročná modelka sa pred pár mesiacmi stala oficiálnou tvárou kozmetickej línie Dior Cosmetics a nasledujúce mesiace sa bude jej tvár objavovať vo vybraných kampaniach na dekoratívnu či ošetrujúcu kozmetiku.

Hadid sa už dávnejšie vyjadrila, že toto spojenie je pre ňu „neuveriteľná česť a splnený sen zároveň“. Tmavovláske, ktorá je mladšou sestrou rovnako slávnej Gigi, sa za posledný rok podarilo objaviť v niekoľkých významných reklamných kampaniach a predvádzala pre tie najslávnejšie módne značky.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #šaty #Dior #priehľadné šaty #zvodnosť #Bella Hadid

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...