Táto kráska sa vyzlečie do miliónovej podprsenky. Bude to stáť za to

Luxusnú Fantasy podprsenku z dielne Victoria's Secret bude na tohtoročnej Victoria's Secret Fashion Show v Paríži predvádzať americká modelka Jasmine Tookes.

29.10.2016 11:37
Modelka Jasmine Tookes predviedla svoje... Foto: ,
Modelka Jasmine Tookes na archívnom zábere.
debata

Kúsok s názvom Bright Night v hodnote troch miliónov dolárov (v prepočte približne 2,76 milióna eur) navrhol Eddie Borgo. Podprsenku zdobí 9 000 diamantov a smaragdov vsadených do 18-karátového zlata, pričom jej výroba trvala 700 hodín. Prehliadka sa uskutoční 22. novembra, na televízne obrazovky sa však dostane až 5. decembra.

„Je to pre mňa obrovská česť, že sa môžem pripojiť k ženám, ktoré sú ikony a ktoré som sledovala, keď som vyrastala,“ uviedla 24-ročná Tookes.

Tradícia miliónovej Fantasy podprsenky sa datuje do roku 1996, keď ju po prvý raz, vtedy len na fotografiách, predviedla Claudia Schiffer. Kúsok s názvom Million Dollar Miracle Bra, teda Zázračná milióndolárová podprsenka, mal hodnotu rovný milión amerických dolárov.

Odvtedy mali česť obliecť si Fantasy podprsenku aj Heidi Klum, Tyra Banks, Gisele Bündchen, Adriana Lima, Miranda Kerr, Alessandra Ambrósio alebo Češky Daniela Peštová a Karolína Kurková. Vlani dostala túto možnosť Lily Aldridge. Počas špeciálnej Victoria's Secret Fashion Show luxusnú bielizeň po prvý raz predviedla Heidi Klum v roku 2001.

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #prehliadka #šou #Fantasy Bra #Jasmine Tookes

+ Pozor, čo dnes zjete, škodíte tým svojmu žalúdku a črevám.
Čas na zmenu kariéry? Nasledujte svoje srdce a...

+ Pravidelné cvičenie zvýši vašu energiu a životný elán.
Osobný rozvoj vám otvorí dvere k novým príležitostiam....