Zamilovaná Kirsten Dunst žiari. U Diora bodovala aj nestarnúca Herzigová

Týždeň prehliadok módy haute couture v pondelok odštartoval v Paríži a na programe dňa bolo niekoľko známych mien. Azda najviac sa čakalo na módnu šou Dior.

24.01.2017 13:45
debata
Herečka Kirsten Dunst na prehliadke Christian... Foto: SITA/AP, Thibault Camus
Kirsten Dunst Herečka Kirsten Dunst na prehliadke Christian Dior Haute Couture v Paríži.

Pod taktovkou novej dizajnérky ateliéru Marie Grazie Chiuri, ktorá ešte pred pár mesiacmi pracovala v konkurenčnej značke Valentino, vznikla veľkolepá prezentácia bezmála šesťdesiatky modelov inšpirovaných príbehmi lesa, rozprávkami, divokou záhradou a tajomnosťou maškarných bálov.

Modelka na prehliadke Christian Dior Haute...
Modelka na prehliadke Christian Dior Haute...
+12Modelka na prehliadke Christian Dior Haute...

Novú kolekciu si prišli pozrieť aj mnohé známe tváre. Medzi nimi napríklad herečka Kirsten Dunst, ktorá je hviezdnym hosťom couture týždňa. Kým na prehliadku Dior dorazila odetá celá v čiernej kreácii a s výrazným červeným rúžom na perách, o pár hodín neskôr ju už fotografovali v prvom rade na prezentácii Ralph & Russo.

Dunst len pred pár dňami povedala áno na žiadosť o ruku od svojho partnera a bývalého kolegu Jessho Plemmonsa. Dvojica sa zoznámila pri nakrúcaní projektu Fargo a ich vzťah prekvapil verejnosť v lete minulého roka.

Česká topmodelka Eva Herzigová nechýbala na... Foto: SITA/AP, Thibault Camus
Eva Herzigová Česká topmodelka Eva Herzigová nechýbala na prehliadke módneho ateliéru Christian Dior a jeho kolekcie Haute Couture.

Okrem Dunstovej, ktorá je nepochybne veľmi šťastná a svoju radosť vyžaruje úsmevmi na všetky strany, sa na prehliadke objavila tiež herečka Diane Kruger alebo česká rodáčka – topmodelka Eva Herzigová. Tá opäť upútala pozornosť svojím príťažlivým a nestarnúcim vzhľadom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Dior #Paríž #Eva Herzigová #couture #Kirsten Dunst #jar-leto 2017

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...