Vydražte si s Pravda.sk kalendár Pirelli 2006!

Unikátny kalendár Pirelli už má za sebou viac ako štyridsaťročnú históriu, na ktorej počiatku sa svetoznámy výrobca pneumatík rozhodol, že chce zmeniť štýl každoročného kalendára a chce "niečo prevratné". A tak od roku 1964 zaznamenáva kalendár Pirelli jednotlivé mesiace roka prostredníctvom obrazov od najznámejších fotografov svojej doby a so známymi modelkami.

02.01.2006 10:12 , aktualizované: 08.01.2006 17:21
debata

Tohtoročný kalendár, ktorý vytvorilo britsko-turecké fotografické duo Mert Alas a Marcus Piggot, špecializujúce sa na ženské portréty, je nafotený v okúzľujúcom štýle šesťdesiatych rokov na francúzskej Riviére a zobrazuje šesť krásnych a zmyselných žien, sú to : Jennifer Lopez, Giselle Bundchen, Kate Moss, Guinevere Van Seenus, Karen Elson a Natalia Vodianova. Vďaka inovatívnosti a mnohostrannosti oboch fotografov vznikli elegantné a okázalé prevažne čiernobiele fotografie, ktorých spoločným leitmotívom je zvodnosť a sloboda.

Kalendár každoročne vychádza v limitovanom počte a na celom svete je objektom dobročinných dražieb. Na Slovensku bude aukcia kalendára Pirelli 2006 prebiehať na internetových stránkach Pravdy v stredu 11. 1. 2006. Začiatok dražby na www.pravda.sk je o 9. a koniec o 16. hodine.

Vyvolávacia cena bude 1 000 korún a výťažok z aukcie pôjde na konto Združenia rodičov a detí s druhou šancou (OZ pri transplantačnej jednotke kostnej drene) pri II. detskej klinike detskej fakultnej nemocnice v Bratislave. Peniaze budú použité na rekondičný tábor pre deti po transplantácii krvotvorných buniek s výletmi a psychoterapiou.

Vlani sa na Pravda.sk dražil kalendár Pirelli prvýkrát. Po dramatickej dražbe si kalendár Pirelli 2005 odniesol nový majiteľ za výnimočných 110-tisíc slovenských korún. Výťažok dražby vlani putoval na obnovu Tatier.Viac tu:
Kalendár Pirelli stál rekordných 110-tisíc////

debata chyba

+ Nezabúdajte aká je vaša pokožka citlivá, podľa toho sa správajte.
Čím neskôr sa do svojej práce pustíte tým...

+ Neseďte doma pri monitore, dosť času pri ňom predsa trávite v škole.
Premýšľajte o dlhodobej kariére, finančný...