Dražba kalendára Pirelli - už túto stredu!

O dražbe exkluzívneho kalendára Pirelli vás na našej stránke informujeme už nejaký ten deň. A keďže jej termín sa nezadržateľne blíži, nezaškodí menšia rekapitulácia. Dražíme v stredu od 9.00 do 16.00. Získať môžete exkluzívne vydanie kalendára Pirelli na rok 2006.

09.01.2006 07:18
debata

Prestížny kalendár s krásnymi dámami začal vychádzať v roku 1964, keď si predstavitelia známeho koncernu na výrobu pneumatík povedali, že by mali vytvoriť niečo nezabudnuteľné a výnimočné. Darí sa im to každý rok – vždy s tými najkrajšími modelkami, speváčkami, či herečkami, ktoré napriek provokatívnosti či častej nahote považujú „účinkovanie“ na stránkach Pirelli za česť.

Za obdobie, odkedy kalendár vychádza, sa v ňom stihli objaviť hviezdy 7O-tych, či 80-tych rokov. V 90-tych rokov v ňom kraľovali supermodelky. Nadja Auermann, Cindy Crawford, Linda Evangelista, či Claudia Schiifer – ani jedna z týchto dám v ňom nesmela chýbať. Posledné vydanie kalendára si vzalo do parády šesticu dám, z ktorých je tou najväčšou hviezdou speváčka Jennifer Lopez. Jej fotografia zdobí aj titulnú stránku kalendára. Plnohodnotný sprievod však Lopezovej robia aj modelky Kate Moss, Guinevere van Seenus, Karen Elson, Natalia Vodianova a brazísky národný poklad Gisele Bündchen. Zmes erotiky, provokatívnosti a lascívnosti je zachytený prevažne na čierno-bielych fotografiách, ktorých tvorcom je duo Mert Alas a Marcus Piggot.

Vstúpte teda aj vy do sveta Pirelli. Zároveň pritom prispejete na dobrú vec, pretože výťažok z dražby kalendára poputuje na konto Združenia rodičov a detí s druhou šancou (OZ pri transplantačnej jednotke kostnej drene) pri II. detskej klinike detskej fakultnej nemocnice v Bratislave. Peniaze budú použité na rekondičný tábor pre deti po transplantácii krvotvorných buniek s výletmi a psychoterapiou.

Vlani sa na Pravda.sk dražil kalendár Pirelli prvýkrát. Po dramatickej dražbe si kalendár Pirelli 2005 odniesol nový majiteľ za výnimočných 110-tisíc slovenských korún. Výťažok dražby vlani putoval na obnovu Tatier.
Viac tu: Kalendár Pirelli stál rekordných 110-tisíc

debata chyba

+ Nezabúdajte aká je vaša pokožka citlivá, podľa toho sa správajte.
Čím neskôr sa do svojej práce pustíte tým...

+ Pozitívne myslenie pritiahne šťastie a podporí zdravie.
Momentálne máte dostatok času, preto začnite viac a viac...