Miss Universe SR 2008 je Sandra Manáková + VIDEO

Páni majú radšej blondínky - názov tohto známeho filmu a populárne heslo však rozhodne neplatilo počas jubilejného desiateho finálového večera Miss Universe SR 2008. V prvej trojke súťaže krásy, ktorú organizuje agentúra Silvie Lakatošovej-Chovancovej, sa totiž objavili výlučne brunetky. Tou najkrajšou podľa poroty bola Bratislavčanka Sandra Manáková.

08.03.2008 22:14 , aktualizované: 09.03.2008 11:39
Zľava: II. vicemiss Lenka Hindická, Miss... Foto:
Zľava: II. vicemiss Lenka Hindická, Miss Universe SR 2008 Sandra Manáková a I. vicemiss Martina Tóthová.
debata

Najvyššia finalistka v súťaži sa pritom môže tešiť aj z ďalších víťazstiev a titulov. Ešte v úvode večera ju korunovali za Miss Vinea, čím sa stala tvárou známeho nápoja na najbližší rok a zinkasuje tiež polmiliónovú prémiu – za najkrajšiu si Sandru vybrali aj zástupcovia značky Mary Kay.

Víťazka, ktorá sa stala majiteľkou korunky vykladanej diamantami a topásmi v hodnote viac ako 1,7 milióna korún, bude reprezentovať Slovensko na svetovom finále Miss Universe. Za Manákovou skončila súťažiaca číslo 9 Martina Tóthová. Prvú trojku v sobotu večer v závere priameho prenosu, ktorý sa z obrazovky TV JOJ presunul na STV, uzatvorila študentka diplomacie Lenka Hindická.

Náprazdno však napokon v rámci galavečera voľby Miss neobišli ani v úvode spomenuté blondínky. Počas prenosu totiž rozdali tvorcovia programu niekoľko ďalších vedľajších titulov – zabodovala Bratislavčanka Andrea Járová a tiež finalistka číslo 1 Petra Nezvalová.

Plavovláske, ktorá študuje tanec a svoj talent predviedla aj vo voľnej disciplíne, prejavili najviac priazne televízni diváci. Práve ich esemeskové hlasovanie určilo, že Nezvalová sa stala Miss Tip a pocestuje reprezentovať rodnú krajinu na Miss Intercontinental. V tejto súťaži pred dvoma rokmi zvíťazila Pezinčanka Katarína Mannová.

Desiata voľba Miss Universe Slovenskej republiky sa už tradične konala v bratislavskej Sibamac Arene. Nechýbali hudobní hostia v podobe Karla Gotta či Katky Knechtovej, moderátormi večera bola dvojica Marcel Forgáč a Michal Hudák.

Miss Universe SR 2008 Sandra Manáková.
Miss Universe SR 2008 Sandra Manáková
+11Speváčka Katka Knechtová predviedla pesničku z...
debata chyba

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...