Najsexi šou roka mala svoje kráľovné - boli to krásne mamičky

Sobotňajšia prehliadka firmy Victoria´s Secret priniesla v luxusnom "balení" najkrajšie ženy sveta. No niektoré z nich si zaslúžia špeciálnu pozornosť.

17.11.2008 15:32
Victoria´s Secret Fashion Show 2008 Foto:
Brazílska topmodelka Alessandra Ambrosio, ktorá len nedávno porodila, na móle počas veľkolepej šou značky Victoria´s Secret. Americký výrobca bielizne už trinásť rokov prináša tie najkrajšie modelky planéty v očarujúcich a sexi kreáciách.
debata

S napätím sa túto sezónu očakával návrat Brazílčanky Alessandre Ambrosio. Supermodelka, ktorá mala prevziať štafetu vedúcej hviezdy reklám na luxusnú bielizeň, prekvapila na jar správami o tehotenstve.

V auguste priviedla na svet svoju prvú dcérku, no zároveň potvrdila, že v novembri plánuje opäť stáť na móle. Slovo dodržala. Alessandra sa predviedla po boku 34 ďalších krások a hoci na jej bruško ešte bolo vidieť jemné stopy po nedávnej gravidite, vyzerala úžasne. Naozaj sexi mama!

Spevák Usher zaspieval aj po boku modelky... Foto: Reuters
Victoria´s Secret Fashion Show 2008 Spevák Usher zaspieval aj po boku modelky Alessandry Ambrosio.

Toto oslovenie však platí dokonca trojnásobne v prípade nemeckej topmodelky Heidi Klum. Tridsaťštyriročná blondínka má totiž už tri deti, ale fugúru stále dokonalú. Heidi patrí tiež k najstarším modelkám pod hlavičkou Victoria´s Secret. O tom, že firma je s ňou mimoriadne spokojná, však svedčí predĺženie kontraktu a tiež zverenie nových línií, ktoré propaguje výlučne sama.

Nemka Heidi Klum je najstaršou modelkou na... Foto: Reuters
Victoria´s Secret Fashion Show 2008 Nemka Heidi Klum je najstaršou modelkou na prehliadkach Victoria´s Secret.

A do tretice ešte jedna dáma, ktorá si zaslúži špeciálnu zmienku. Holanďanka Doutzen Kroes bola pred časom vyhlásená za potenciálne najzaujímavejšiu modelku v oblasti vrcholového modelingu. Okrem toho, že dokáže predvádzať módu v Paríži a Miláne, stelesňuje zároveň dokonalý ideál krásy Victoria´s Secret. „Nerozumiem, prečo sme ju neoslovili už dávnejšie. Je úžasná,“ uviedol pred časom hľadač talentov zastupujúci amerického výrobcu bielizne.

Modelka Doutzen Kroes na Victoria´s Secret... Foto: SITA
Victoria´s Secret Fashion Show 2008 Modelka Doutzen Kroes na Victoria´s Secret Fashion Show 2008.

Výsledkom však je, že dnes je Doutzen súčasťou „anjelskej“ sedmičky. Spoločne s dámami Adrianou Limou, Izabel Goulart, Karolínou Kurkovou, Selitou Ebanks, Heidi Klum a Alessandrou Ambrosio patrí k najvyťaženejším hviezdam Victoria´s Secret. Potvrdila to aj na sobotňajšej prehliadke. Vymenila až tri rozličné modely.

Francúzska modelka Noemie Lenoir sa stala...
Americká topmodelka Selita Ebanks na výročnej...
+37Jedna z modeliek na móle počas veľkolepej šou...
debata chyba

+ Zamyslite sa nad životom a sami prídete nato, čo by ste mali zmeniť.
Niekedy niečo jednoducho nejde, vtedy je...

+ Pravidelné stravovanie a vyvážená diéta sú nevyhnutné.
Ak ku niekomu vzhliadate, pokúste sa byť ako on, vy nato...