Randiť? Už sa mi v posteli nechce počúvať, ako niekto vedľa mňa dýcha, vyhlásila Linda Evangelista

Vo vzťahu nebola niekoľko rokov a asi sa na tom tak skoro nič nezmení. Niekdajšia supermodelka Linda Evangelista sa priznala, že už si zvykla na vlastné pohodlie.

29.11.2023 00:00
Linda Evangelista Foto: ,
Supermodelka Linda Evangelista na podujatí WSJ. Magazine Innovator Awards.
debata (6)

„Už nechcem viac vedľa niekoho spávať. Nechcem počuť niekoho dýchať vedľa mňa,“ vyhlásila 58-ročná Kanaďanka v rozhovore pre The Sunday Times. Tmavovláska, ktorej tvár sa v minulosti objavila na stovkách titulných strán a ktorej slávna veta hovorila o tom, že za menej ako 10-tisíc ani nevstane z postele, si odvykla aj od randenia.

Erika Palkovičová Čítajte viac Za menej ako 10-tisíc nevstať z postele? Aj dnes sú také modelky, vraví slovenská kráska. Súťaž nevyhrala, svet módy ju miluje už 14 rokov

Ako prezradila v interview, poslednú podobnú skúsenosť má ešte z čias pred procedúrou CoolSculpting-u v roku 2016 – teda pred zákrokom, pri ktorom sa chcela kráska zbaviť nadbytočného tuku, ale ktorý sa skončil s trvalými následkami a zanechal jej telo „trvalo zdeformované a brutálne znetvorené“, ako sama uviedla.

Linda Evangelista a jej syn Augustin James... Foto: Profimedia
Linda Evangelista a jej syn Augustin James Evangelista Linda Evangelista a jej syn Augustin James Evangelista na akcii Kering Foundation's Caring for Women Dinner.

Kráska niekoľko rokov bojovala s vlastným sebavedomím a pocitmi a dlhé roky sa vôbec neukazovala na verejnosti. Či sú výsledky zákroku dôvodom, prečo sa prestala stretávať s mužmi, nepovedala jasne. Ale jej slová naznačili, že to tiež spolu súvisí.

gere Čítajte viac Ako modelku ju preslávil rekordný kontrakt s kozmetickým gigantom, vo filme žiarila po boku Richarda Gereho! Lauren Hutton má 80

V minulosti bola Evangelista vydatá za Geralda Marieho, bývalého šéfa parížskej pobočky Elite Model Management. Rozviedli sa po necelých šiestich rokoch manželstva. S finančníkom Francoisom Henri Pinaultom mala neskôr krátky vzťah, ktorého výsledkom je aj syn Augustin.

Bývalá supermodelka Linda Evangelista na zábere...
Bývalá supermodelka Linda Evangelista na zábere...
+4Bývalá supermodelka Linda Evangelista na zábere...

Krátko po otehotnení sa dvojica rozišla a Pinault sa začal stretávať so Salmou Hayekovou. Neskôr sa vzali a majú dcéru Valentinu. Evangelista a Salma Hayek majú spolu vraj veľmi dobré vzťahy a niekdajšia supermodelka označila mexickú herečku za „rodinu“. Viac čítajte tu.

Pozrite si tiež

Keď som napísala o tom, čo ma trápi, ženy si vydýchli, hovorí Ema Müllerová
Video
Zdroj: TV Pravda

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #vzťah #partner #Linda Evangelista

+ Začnite sa viac hýbať, napríklad beh vášmu telu prospeje.
Ak dovolíte aby vás lenivosť zdolala, nič tak nikdy...

+ Naučte sa byť disciplinovaný, prospeje to každému okolo vás.
Prinúťte sa pokračovať, určite neprestávajte v...