Prvý mesiac kraľovania Miss World? Češka Krystyna Pyszková to nijako neprifarbuje, ale... Zvládli by ste to?

Aktuálne najkrajšou ženou sveta je študentka práva na Univerzite Karlovej a business administration v Innsbrucku, Češka Krystyna Pyszková.

03.04.2024 08:30
Krystyna Pyszková Foto:
Miss World Krystyna Pyszková v Show Jana Krause.
debata

„Len krása nestačí!“ hovorí čerstvá Miss World v Show Jana Krause a dodáva, že súťaž trvá mesiac a zďaleka to nie je len o finále. "Boli sme najprv v Dillí, potom sme sa presúvali do Bombaja a bolo nás tam po celú dobu celkom 120.“

Češka Krystyna Pyszková sa stala víťazkou 71....
Účastníčky 71. ročníka súťaže Miss World, medzi...
+8Krystyna Pyszková z Českej republiky sa stala...

Zabaliť sa na mesačný pobyt nie je vôbec jednoduché a jej kufre spolu vážili viac ako sto kilogramov. „Celý jeden kufor zabral napríklad len kroj z Podlužia,“ opisuje. "Ale je toho oveľa viac, pretože dievča musí mať pripravených na každý deň niekoľko outfitov na niekoľko rôznych eventov, aby to nebolo stále rovnaké. Mali sme tam napríklad charitatívne gala, športovú a talentovú challenge alebo sme sa jeden deň zúčastnili na zasadnutí summitu skupiny G20.“

Sophia Hrivnakova Čítajte viac Po návrate z Miss World sa Hrivňáková teší zo svojho veľkého úspechu. Aké slová adresovala víťazke z Česka?

To všetko dievčatá absolvovali preto, že víťazka by mala byť všestranná. "Mala by byť dobrý rečník a vedieť konverzovať o rôznych svetových témach, takže je to taká príprava na finále a príležitosť, kde majú porotcovia možnosť to dievča spoznať,“ približuje Krystyna Pyszková zákulisia súťaže. "Prvú otázku, ktorú som tam dostala, tak to bol vlastne rozstrel, aby sa vybrala najlepšia kandidátka za Európu. Takže to bolo medzi mnou a reprezentantkou z Anglicka, pre ktorú bola angličtina rodný jazyk. Žiadna sranda,“ spomína s úsmevom víťazka.

Kvôli svojmu úspechu musela prerušiť štúdium, pretože má na celý ďalší rok zmluvne zaistený program. "Každý deň je veľmi nabitý. Je to budíček o tretej, ide sa neskoro spať, cestuje sa po svete… Rok sa naozaj nezastavím,“ hodnotí rodáčka z Třinca.

Krystyna Pyszková Čítajte viac Na letisku ju vítali davy aj ochranka, najkrajšia žena sveta si rodné Česko veľmi neužije. Ale sviečkovú s knedľou si dám, odkázala

Povinnosti, ktoré sú s titulom spojené, sa potom musia plniť až do ďalšej korunovácie, ktorá môže, ale nemusí byť zhruba za rok. "Niekedy sa to predlžuje. Tam človek nikdy nevie. Taťána (Kuchařová) to tiež mala predĺžené. Vyhrala pred 18 rokmi a ja som na ňu pozerala ako sedemročná,“ opisuje prezrádza, že teraz ju čaká cesta do New Yorku, následne do Kataru a potom začína africká tour. "Za prvý mesiac navštívim desať krajín. Takže je toho dosť,“ uzatvára s tým, že sa teší na všetky tie zážitky, ktoré má pred sebou. Premiérová Show Jana Krause, v ktorej sa do kresla pre hosťa posadí aj Krystyna Pyszková, čaká na divákov Prima PLUS v stredu, 3. apríla o 20:15.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Miss World #Krystyna Pyszková

+ Naučte sa byť disciplinovaný, prospeje to každému okolo vás.
Prinúťte sa pokračovať, určite neprestávajte v...

+ Dávajte si pozor nato čo hovoríte, mohlo by sa vám to splniť.
Plánovanie budúcnosti zabezpečí finančnú...