Krásna Kocianová na domácej pôde: Pomáhala v červenom

Móda a charita sa spojili v pondelok večer v mini-kolekcii Šaty zo srdca, ktoré na bratislavskom módnom podujatí predviedli domáce topmodelky. Hviezdou bola rodáčka z Trenčína a hviezda kampaní Dior či Andres Sarda - Michaela Kocianová.

04.12.2012 12:19
debata
Slovenská topmodelka Michaela Kocianová v... Foto: SITA, Marián Peiger
Orange Fashion 2012 - Michaela Kocianová Slovenská topmodelka Michaela Kocianová v šatách zo srdca od Veroniky Hložníkovej.

„Pre mňa je to len druhá prehliadka, ktorú robím na Slovensku a fakt, že má charitatívny rozmer, ju robí výnimočnou. Pomáhať sa má a som rada, že som sa mohla na tom zúčastniť osobne,“ uviedla plavovláska, ktorá pracovala pre Armaniho či Chanel. Na deviatom ročníku Orange Fashion Show predviedla červené šaty od Veroniky Hložníkovej, ktoré bude možné vydražiť a výťažok z ktorých získa Nadácia Detského kardiocentra pre rodiny s deťmi s vrodenou alebo získanou srdcovou chybou.

Okrem dlhonohej blondínky – jedinej Slovenky, ktorá sa objavila na pompéznej prehliadke Victoria´s Secret sa v pondelok večer v bratislavskej Refinery Gallery predviedla aj topmodelky Kamila Filipčíková, ktorá dvakrát pózovala na titulnej strane Vogue Italia či veteránka modelingu Kristína Chrásteková a tiež Zuzana Mačasová a Alexandra Gachulincová.

Topmodelka Michaela Kocianová predvádzala na...
Slovenská topmodelka Kamila Filipčíková v...
+5Slovenská topmodelka Michaela Kocianová v...

Všetkých päť krások predvádzalo aj regulérne mini-kolekcie spoločenskej módy od pätice slovenských dizajnérok. Okrem spomenutej Veroniky Hložníkovej mali hostia možnosť vidieť desiatku kreácií od Jany Gavalcovej, Márie Štranekovej, Hany Převrátilovej a Ley Fekete.

Podľa Kocianovej malo módne podujatie vysokú úroveň. „Event bol veľmi dobre zorganizovaný, na dobrej úrovni. Dokázala by som to porovnať aj s nejakou prehliadkou v Paríži a ide to veľmi dobrým smerom,“ skonštatovala Kocianová, ktorá sa cez víkend zúčastnila na svetovom finále súťaže Elite Model Look v Šanghaji.

Pätica slovenských topmodeliek v červených... Foto: ORANGE
Alexandra Gachulincová, Kristína Chrásteková, Michaela Kocianová, Kamila Filipčíková a Zuzana Máčasová. Pätica slovenských topmodeliek v červených šatách zo srdca, ktorých výťažok z dražby je určený Nadácii Detského kardiocentra - zľava: Alexandra Gachulincová, Kristína Chrásteková, Michaela Kocianová, Kamila Filipčíková a Zuzana Máčasová.

Po účasti na pondelňajšej šou ju čaká cesta do New Yorku, kam sa pred vyše rokom presťahovala. Vianoce však bude Kocianová tráviť doma na Slovensku. „Aj stromček ozdobím u rodičov a nie v newyorskom byte. Veľmi rada by som tiež vyrazila na hory. Dúfam, že sa to podarí, už sa veľmi teším,“ doplnila.

O prehliadke plesových trendov Orange Fashion Show a jednotlivých dizajnérskych kolekciách prinesieme viac informácií, videá, aj bohatú galériu popoludní.

debata chyba

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...