Slovenka Štepánová prevetrala róbu vo Vegas: Pozrite na tie nohy!

Finálový večer súťaže krásy Miss Universe 2012 v americkom Las Vegas sa blíži každým dňom. Krásky z celého sveta už stihli absolvovať vybrané súťažné disciplíny. Jednou z nich bola aj promenáda vo večerných róbach, počas ktorej dievčatá súťažili o titul najkrajších šiat a prezentácie.

14.12.2012 16:58
debata (3)
Slovenská zástupkyňa v súťaži Miss Universe -... Foto: Reuters, HANDOUT
Ľubica Štepánová Slovenská zástupkyňa v súťaži Miss Universe - Ľubica Štepánová predviedla róbu z kolekcie La Casa Hermosa.

Slovenská zástupkyňa Ľubica Štepánová sa predviedla v šatách s bielou hodvábnou sukňou, pričom korzetový top a ramienka boli pošité flitrami a zlatou výšivkou. Fyzické pôvaby blondínky z Bratislavy zdôrazňoval rozparok, pod ktorým predviedla súmernú nôžku. Model pre Štepánovú vytvoril ateliér La Casa Hermosa, ktorý šije róby aj pre ďalšie svetové kráľovné krásy.

Slovenská zástupkyňa v súťaži Miss Universe -...
Miss Kolumbia 2012 Daniella Alvarez Vasquez.
+12Miss Veľká Británia 2012 Holly Hale sa...

Biela farba bola pritom jednou z dominantných v prípade disciplíny, ktorá sa uskutočnila v piatok predpoludním v Las Vegas. Farbu nevinnosti si zvolila aj česká Miss Tereza Chlebovská či napríklad zástupkyňa Grécka alebo Miss Francúzsko a Miss Honduras. Niekoľko krások predviedlo tiež obľúbenú červenú farbu, ale nechýbali ani odtiene žltej, oranžovej či smaragdovozelenej.

Miss Česko 2012 Tereza Chlebovská volila bielu... Foto: Reuters, HANDOUT
Miss Česko 2012 Tereza Chlebovská Miss Česko 2012 Tereza Chlebovská volila bielu večernú róbu podobne ako slovenská kolegyňa.

Samozrejme, vo všetkých prípadoch nechýbali ľúbivé flitre, čipka alebo volániky. V mnohých prípadoch aj slušne gýčové. Výber si môžete pozrieť v galérii vyššie.

3 debata chyba

+ Správna zdravá životospráva sa ukáže aj na vašej pokožke.
Načo vám je sláva a peniaze, keď vás doma nikto...

+ Výsledky neoklamete, preto buďte radšej úprimný hneď od začiatku.
Nebojte sa neustále, kazí vám to vykonávať...