Kedysi najzvodnejší anjelik v bielizni, dnes... Behati Prinsloo sa predvádza v bikinách

V americkom Miami to momentálne poriadne žije, nachádza sa tam azda každý, kto niečo znamená, alebo znamenať chce. Dôvodom je umelecký veľtrh Miami Art Basel, spojený s množstvom komerčných prezentácií.

06.12.2021 00:00
645879168 Foto:
Topmodelka Behati Prinsloo počas chvíľky voľna na pláži na Miami.
debata (1)

Na jednej z nich sa v utorok večer objavila aj známa manželská dvojica – spevák a hudobník Adam Levine a jeho polovička, topmodelka Behati Prinsloo. Hostiteľom bol magazín Architectural Digest, ktorý sa venuje interiérovému dizajnu a architektúre.

Partneri s ochotou zapózovali médiám, pričom pozornosť pútali obaja. Namíbijská rodáčka svojím sexy vzhľadom v minisukni z lakovanej kože a jej manžel zase novým tetovaním na ľavom spánku (pri ktorom neskôr vyšlo najavo, že bolo falošné). Behati si však zjavne neužila len večierkovú atmosféru, ale tiež slnečné počasie a more v Miami. Práve na pláži ju totiž, už bez manžela, zastihli objektívy paparazzov na druhý deň.

Topmodelka Behati Prinsloo na zábere z...
Topmodelka Behati Prinsloo na zábere z...
+4Topmodelka Behati Prinsloo na zábere z...

Tridsaťtriročná modelka, ktorú najviac preslávila spolupráca so značkou Victoria's Secret, sa predviedla v dvojdielnych sporých bikinách. Na obdiv vystavila svoje vyšportované a udržiavané telo a keď zbadala, že sú v dohľade reportéri, pridala aj úsmev. Pri pohľade na dvojnásobnú mamu sa však dalo nájsť niekoľko rozdielov medzi tým, ako vyzerá dnes a ako sa predvádzala v časoch najväčšej slávy na móle VS. Behati pôsobí dnes omnoho športovejšie a nedá sa prehliadnuť, že na svojich svaloch naozaj maká. Minimálne na tých brušných.

A ako to vyzerá s krivkami krásnej modelky zozadu? Pozrite sa na ďalšiu stranu.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #pláž #bikiny #šport #forma #Miami #Behati Prinsloo

+ Počúvajte svoje telo, momentálne sa vám snaží niečo naznačiť.
Nie všetko vám vždy vyjde na prvý pokus, musíte si...

+ Robte to čo vás baví, avšak skúste to robiť v pohodlí domova.
Pozitívny prístup k práci otvorí nové možnosti,...