Jedna vás porazí v pokri, iná očarí telom - videovizitky krások z Miss

Dvanásť krások z rozličných kútov Slovenska sa už v nedeľu večer predstaví pred porotou a zabojuje o titul Miss Universe SR 2009. Vo víťazstvo veria všetky, každá z nich má svoje plány.

27.03.2009 01:55
Miss Universe SR 2009 Foto:
Finálová dvanástka Miss Universe SR 2009 pekne pokope.
debata

„Milujem zvieratá a starám sa o opustených psíkov. V budúcnosti by som chcela budovať útulky po Slovensku,“ prezrádza finalistka číslo 7 Vladimíra Borguľová zo Zvolenskej Slatiny. Jej kolegyňa Lenka Kramolišová sa zase netají tím, že móda je jej najväčšie hobby. A tej by sa chcela v budúcnosti venovať aj v práci. „Túžim založiť si modelingovú a reklamnú agentúru,“ hovorí kráska z Hlohovca, ktorá dlhoročne trénuje kung-fu.

Pohyb majú tohtoročné finalistky v krvi. Osmička Denisa Mendrejová aj Ivana Žáková s číslom 3 venujú každú voľnú chvíľku tancu. „Už štyri roky tancujem v Street Dance Academy a môj sen? Napríklad zatancovať si vo videoklipe nejakej svetovej hviezdy,“ smeje sa Žáková. Ďalšia z dievčat, Eva Martinková, sa už dosiahnutím niekoľkých „svetových“ snov môže pýšiť. Reprezentantka vo fitness má na konte desiatky titulov zo súťaží.

Pôvabné dievčatá sa nájdu aj medzi budúcimi politológmi. Diana Hágerová študuje zatiaľ v prvom ročníku, ale cieľ má jasný. „Dúfam, že štúdium uplatním v budúcnosti, napríklad aj v európskom parlamente,“ chichoce sa.

Masmédiá lákajú Simonu Silošovú aj Jasmínu Alagičovú. Druhá už študuje na fakulte masmedií, prvá by sa rada na podobnú školu dostala. Verejné zdravotníctvo je zase doménou Kataríny Slamkovej, finalistky s číslom 9. A keď príde na cudzie jazyky, ani v takom prípade sa finálová dvanástka nestratí. „V budúcnosti by som sa rada uplatnila ako tlmočníčka, študujem tento odbor na vysokej škole,“ znejú slová súťažiacej číslo 1 Lei Šindlerovej.

A pikoška na záver. Pokiaľ by ste chceli hazardovať s financiami, neskúšajte to so Silviou Križanovou. Prečo? „Mojou vášňou je poker. Viem, že ešte mi chýba veľa učenia a skúseností, ale rada by som sa raz vypracovala na profesionálnu pokrovú hráčku,“ zdôvodňuje rodáčka z Trnavy.

Krátke vizitky celej finálovej dvanástky si môžete pozrieť v priložených videách. Naživo zase vidieť a možno zvoliť vlastnú kráľovnú krásy v nedeľu večer na obrazovke Jednotky. V rámci programu, na konci ktorého jednej z dievčat nasadia na hlavu drahocennú korunku z diamantov, sa predstaví napríklad Desmod, Beáta Dubasová alebo Dara Rolins.

Finalistky Miss Universe SR 2009 Diana Hágerová...
Finalistky Miss Universe SR 2009 sa predviedli...
+18Vladimíra Borguľová sa predvádzala ako skúsená...
debata chyba

+ Nezabúdajte na poriadnu hydratáciu, vaše telo ju potrebuje.
Ukážte svoju zručnosť, ľudia si vás tak začnú viac...

+ Nezabúdajte na odpočinok, váš organizmus si ho zaslúži.
Šikovnosť je vaša silná stránka avšak pozor komu ju...