Lakatošová: Slovenky nebodujú s krásou vo svete, nevedia sa predať

Riaditeľka súťaže Miss Universe Silvia Chovancová-Lakatošová má vlastný názor na dokonalú modelku.

27.03.2009 15:55
Silvia Lakatošová-Chovancová Foto:
Riaditeľka súťaže Miss Universe SR Silvia Lakatošová-Chovancová s drahocennou korunkou.
debata

„Podľa mňa také chudé 14 –15-ročné modelky nepredstavujú dokonalosť,“ prezradila bývalá misska. „Ja v dievčatách hľadám predovšetkým osobnosť. Misska nie je o postave, nemusí byť zbytočne vychudnutá. Ide o to, aby vedela zareagovať a reprezentovať,“ dodala.
 
Jedenásty ročník Miss Universe, ktorého finále sa uskutoční v nedeľu 29. marca, považuje Lakatošová za mimoriadne silný. „Mám už aj svoj tip, hoci musím povedať, že každá z finalistiek je osobnostne aj typovo iná. Je to mimoriadne silná dvanástka,“ uviedla.

Napriek tomu, že sú slovenské ženy považované za jedny z najkrajších, na svetových finále nedokážu obhájiť svoj titul. „Vždy odchádzam z týchto svetových kôl mimoriadne sklamaná, pretože naše baby patria medzi najkrajšie. Tie kočky z Latinskej Ameriky sa však vedia predať, je to nacvičené,“ uzavrela riaditeľka súťaže Miss Universe.
 
Víťazka Miss Universe Slovenskej republiky 2009 získa okrem 1,3 miliónového Mercedesu-Benz GLK a letenky na svetové finále na Bahamách aj možnosť štúdia bakalárskeho stupňa na Stredoeurópskej vysokej škole v Skalici," dodala.

debata chyba

+ Prišiel čas nato, aby ste riešili aj svoj chrbát, neodkladajte to na neskôr.
Úspory času a peňazí sú kľúčom k...

+ Dávajte pozor na oblečenie, nezabudnite si ráno pozrieť počasie.
Choďte stále dopredu, nezastavujte sa pred...