Miss Kolumbie naostro: Pred objektívy bez nohavičiek, to sa patrí?

Zdá sa, že prípravy na finále Miss Universe 2011 vzala Kolumbijčanka Catalina Robayo tak vážne, že akosi pozabudla na drobné detaily. Konkrétne nohavičky.

12.09.2011 05:00
debata
Kolumbijská Miss Catalina Robayo si vyslúžila...
Kolumbijská Miss Catalina Robayo Kolumbijská Miss Catalina Robayo si vyslúžila kritiku od organizátorov súťaže Miss Universe. Načapali ju naostro.

Dvadsaťdvaročná brunetka, ktorá bola jednou z viac ako šesť desiatok finalistiek svetovej súťaže krásy, sa poctivo zúčastňovala na predprípravných stretnutiach missiek s médiami. Lenže, práve médiam vďačí aj za to, že dostala poriadne pokarhanie.

Jeden z fotografov totiž zachytil, že kráska v kratučkých šatách zabudla chrániť svoju počestnosť a záber veľmi dobre predal. Reakcia organizátorov nenechala na seba dlho čakať.

 „Na prípravných stretnutiach sme mali niekoľko dievčat vo veľmi krátkych šatách, čo bolo samo osebe dosť vyzývavé, ale keď som na obálke jedných miestnych novín uvidela obrázok dievčaťa naostro, zostala som veľmi prekvapená,“ uviedla prezidentka súťaže Paula Shugart podľa Daily Mail.

Kolumbijčanku okamžite kontaktovali pracovníci PR-oddelenia. „Tvrdila, že bielizeň na sebe mala. Ale telovú,“ uviedla Shugart. Na obrázku v koralových minišatách, kde sa brunetka usmieva a objektív odhaľuje v rozkroku viac než by bolo vhodné, je však na zváženie, ako to naozaj bolo.

Kolumbijská Miss Catalina Robayo počas... Foto: Reuters
Kolumbijská Miss Catalina Robayo Kolumbijská Miss Catalina Robayo počas promenády v plavkách.

Zdroj z televízie FOX News, na ktorý sa odvoláva Daily Mail, tvrdí, že Robayo dostala pokarhanie aj od vedenia národnej súťaže vo svojej vlasti. Podľa viaceých zdrojov sa práve pre toto odhalenie môže rozlúčiť s väčším úspechom v pondelňajšom finále. Nuž, ale ktohovie…

Kolumbijská Miss Catalina Robayo si vyslúžila...
Kolumbijská Miss Catalina Robayo na promenáde v...
Kolumbijská Miss Catalina Robayo si vyslúžila...
debata chyba

+ Aktívny životný štýl a správna strava vám pridajú energiu.
Zmeňte postoj k práci, v opačnom prípade to za chvíľu...

+ Nezabúdajte na starostlivosť o svoje telo, práve teraz to potrebuje.
Pracovné úspechy budú odrazom vašej tvrdej...