Richard Müller: Končím so spevom!

Richard Müller niekoľkokrát avizoval, že počas galavečera Slávik 2006 oznámi závažnú a šokujúcu vec. Nakoniec sa tak nestalo v sobotnom prenose, ale o deň neskôr. Spevák uviedol pre TV Markíza, že končí so speváckou kariérou.

04.12.2006 02:10
debata

„Najväčšie umenie je umenie odísť. Ďakujem vám, bolo to krásne, ale bolo toho dosť,“ oznámil excentrický spevák divákom. Podľa vlastných slov v budúcnosti hudbu neopustí úplne. Plánuje produkovať nekomerčnú tvorbu, vydá piesne Jara Filipa a Milana Lasicu, vystúpi na pár koncertoch, novú pesničku však vraj už nikdy nenahrá. Pre fanúšikov prichystá roz­lúčkové turné a poslednýkrát verejne vystúpi budúci rok v septembri na futbalovom štadióne Slovan Bratislava.

Interpret hitov ako Po schodoch, Nahý či Cigaretka na dva ťahy by údajne rád splnil želanie svojho otca – herca Vlada Müllera a otvoril si vlastnú reštauráciu.

Paradoxne deň po oznámení o konci kariéry sa na pulty obchodov dostane Richardovo nové cédečko nazvané VV, na ktorom sa objaví aj jeho prvá politická pesnička.

debata chyba