Krásna Kocianová nacvičovala tanec v obývačke, na plese oslnila

Premiéru na slovenskom Plese v opere zažila počas uplynulého víkendu slovenská topmodelka Michaela Kocianová. Nádherná v bielych šatách od Vivienne Westwood si vychutnávala program aj tanečný parket.

14.01.2013 01:30
debata
Slovenská topmodelka Michaela Kocianová v... Foto: ORANGE
Michaela Kocianová Slovenská topmodelka Michaela Kocianová v šatách od Vivienne Westwood.

„Som veľmi rada, že som tu dnes prvýkrát a verím, že to nie je poslednýkrát. Atmosféra je krásna, veľká a pompézna,“ skonštatovala plavovláska pre Pravda.sk. Priznala, že do budovy Opery prišla aj s partnerom Brunom Ciberejom medzi poslednými. Dôvodom bola úprava zovňajšku.

„Keď som poprosila mojich známych, kaderníka Zolka, aby mi spravil účes, bol úplne vybookovaný kvôli účesom iných dám. Dostala som sa až nakoniec a musím sa priznať, že sme prichádzali s mojím partnerom Brunom Ciberejom medzi poslednými, ale stihli sme to. Mám pocit, že Zolo Takács a vizážistka Alena Schulzová odviedli dobrú prácu,“ uviedla s úsmevom Kocianová – medzi zvyškom osadenstva neprehliadnuteľná. Nielen pre modelkovské proporcie a výšku, ale aj nádherné šaty. Tie pochádzali z ateliéru značky Vivienne Westwood.

Slovenská topmodelka Michaela Kocianová v...
Spisovateľka Tamara Heribanová prišla v šatách,...
+29Moderátorka Zlatica Puškárová v šatách od Jany...

„Vybrala som ich vo Viedni. Som na ne veľmi pyšná, keďže pár rokov dozadu som robila aj kampaň pre Vivienne Westwoodovú. Zhodli sme sa, že mi krásne sedia,“ vyslovila sa modelka, ktorá sa na sobotňajší ples poctivo pripravovala aj v rámci tanca. „Mám kamaráta, ktorý dlhé roky tancoval. Pred plesom som k nemu prišla a v obývačke sme pár hodín nacvičovali,“ vysvetlila.

Topmodelka Michaela Kocianová vyzerala... Foto: ORANGE
Michaela Kocianová Topmodelka Michaela Kocianová vyzerala nádherne. Garde jej robil moderátor Bruno Ciberej.

Jej partner – moderátor Bruno Ciberej má tiež pár skúsenosti so spoločenským tancom. „Absolvoval som pár súťaží Let´s Dance, kde sa vyučovali rôzne kroky – aj my, ktorí sme to moderovali, ktorí sme tam boli. Nejaké základy sú, ale preborník v spoločenských tancoch nie som,“ uviedol s úsmevom. Kocianová ho však pochválila. „Išlo mu to, topánky mi nepošliapal,“ zavtipkovala.

debata chyba

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...