Falošné bradavky aj otrhaná sukňa - to sú módne pohromy Oscarov!

Popri očarujúcich a dychberúcich hviezdach 85. ročníka vyhlásenia cien Americkej filmovej akadémie sa na červenom koberci objavili aj celebrity, ktorým módna voľba nevyšla. Ako to zhodnotili medzinárodní kritici?

25.02.2013 17:46
debata
Anne Hathaway v róbe Prada budila pozornosť -... Foto: Reuters, ADREES LATIF
Anne Hathaway Anne Hathaway v róbe Prada budila pozornosť - jej šaty totiž opticky zdôrazňovali bradavky.

Podľa Daily Mail sa do zoznamu najhoršie oblečených osôb zaradila speváčka a moderátorka Kelly Rowland. Jej róba od Donna Karan Atelier akosi nepasovala k žensky kyprej figúre nositeľky, rozparok pôsobil lacno a vulgárne.

Podľa britských módnych redaktoriek Sadie Whitelocksovej a Katy Winterovej sa však voľba nevydarila ani ich krajanke – herečke Helene Bonham Carterovej. A to aj napriek tomu, že rodnú krajinu reprezentovala doslova v tímových farbách – róbe od Vivienne Westwoodovej.

Herečka Helena Bonham Carter.
Herečka Amy Adams v róbe od Oscara de la Rentu.
+9Na Oscara nominovaná herečka Jacki Weaver.

Server HuffingtonPost.com do zoznamu prešľapov oscarovej noci neváhal zaradiť ani herečky nominované na hlavné ceny. Podľa neho sa vôbec nevydarila voľba šiat austrálskej herečke Jacki Weaverovej. Model z dielne Prada, ktorý prekvapivo zdôraznil bradavky Anne Hathawayovej, si tiež našiel miesto v zozname.

Herečka Helena Bonham Carter. Foto: SITA/AP, Todd Williamson
Helena Bonham Carter Herečka Helena Bonham Carter.

Bez pozitív prijali módni korešpondenti amerických webov aj hru na veľkolepú drámu – konkrétne v prípade herečiek Amy Adamsovej a Fan Bingbing. Obe volili nariasené a masívne sukne, ktoré ich robili neprehliadnuteľný­mi. Prvá však vyzerala akoby sa vybrala na maturitný večierok, druhá zase ako zabalená vo vrstvách aranžovaného taftu.

Čínska herečka Fan Bingbing prišla v róbe od... Foto: SITA/AP, Todd Williamson
Fan Bingbing Čínska herečka Fan Bingbing prišla v róbe od Marchesa.

Výčitkou na adresu niektorých dám, ktorá zaznievala pomerne často, bola aj zbytočná vulgárnosť modelov. Aj preto sa v zozname najhoršie oblečených ocitla modelka Heidi Klum. Hoci na červený koberec Oscarov ani nevkročila, vďaka účasti na pooscarovej párty Eltona Johna bola vo všetkých médiách. A najmä jej poprsie stlačené v róbe s hlbokým výstrihom. Podobne vulgárne vraj pôsobila aj britská herečka Naomie Harris – jedna z posledných Bond-girls volila zlatisté šaty s príliš vysokým rozparkom.

Herečka Melissa McCarthy. Foto: SITA/AP, Todd Williamson
Melissa McCarthy Herečka Melissa McCarthy.

U časopisu Cosmopolitan nenašla pochopenie ani garderóba herečky Melissy McCarthyovej. Korpulentná dáma volila sivý úpletový model a dodala si tak ešte viac objemnosti.

debata chyba

+ Nezabúdajte na poriadnu hydratáciu, vaše telo ju potrebuje.
Ukážte svoju zručnosť, ľudia si vás tak začnú viac...

+ Je ten správny čas zamyslieť sa nad svojou životosprávou.
Nespoliehajte sa sami na seba, nikto za vás vašu prácu...