Rozparok do nebies, krásna tvárička: V Cannes ohúrila sexi Doutzen

Hoci dianie na filmovom festivale v Cannes poznamenala krádež šperkov značky Chopard, program premietaní to nenarušilo. Na červený koberec vstúpili hviezdy filmov The Past či A touch of sin. Ale aj provokujúca modelka.

18.05.2013 00:54
debata (1)
Modelka Doutzen Kroes na premiére súťažného... Foto: Reuters, YVES HERMAN
Doutzen Kroes Modelka Doutzen Kroes na premiére súťažného filmu The Past v róbe od Atelier Versace.

Holandská kráska, topmodelka Doutzen Kroes prišla na filmové podujatie na Francúzskej riviére ako tvár jedného zo sponzorov festivalu – kozmetickej značky L'Oreál. A jej prítomnosť nezostala nepovšimnutá. V róbe z dielne Atelier Versace predvádzala svoje prednosti v plnej kráse.

Herečka Eva Longoria.
Modelka Doutzen Kroes mala na sebe šaty, ktoré...
+12Herečka Berenice Bejo zdraví fotografov. Na...

Poprsie len na najnutnejších miestach zahaľovala ľahučká látka pošitá flitrami a remienkami, spod vysokého rozparku zase matka jedného dieťaťa vystrkovala ladnú nôžku. Záber krásnej modelky sa snažil získať každý fotograf.

Ďalšou dámou, ktorá už patrí k inventáru Cannes, je herečka Eva Longoria. Podobne ako holandská hviezda mól aj ona prichádza pravidelne na pozvanie jedného zo sponzorov eventu. V zlatých šatách Zuhaira Murada síce nevyzerala až tak pompézne ako v minulých ročníkoch, rozhodne však nemala núdzu o blýskajúce sa objektívy.

Herečka Berenice Bejo zdraví fotografov. Na... Foto: Reuters, YVES HERMAN
Berenice Bejo Herečka Berenice Bejo zdraví fotografov. Na premiéru filmu prišla v róbe Alexis Mabille.

Skutočne dôležitou dámou na červenom koberci však bola v piatok večer francúzska herečka Berenice Bejo. Je hlavnou hrdinkou v súťažnom filme The Past od režiséra Asghara Farhadiho. Jeho predchádzajúca snímka Rozchod Nadera a Simin vyvolala veľký ohlad u kritikov, ale aj divákov a s napätím sa očakávalo, čo prinesie ako ďalšie.

Herečka Eva Longoria si upravuje vlečku na... Foto: Reuters, JEAN-PAUL PELISSIER
Eva Longoria Herečka Eva Longoria si upravuje vlečku na zlatých šatách, ktoré predviedla počas piatkového programu v Cannes.

Prvé reakcie sú veľmi pozitívne a dokonca sa objavili hlasy, ktoré tipujú, že by Bejo mohla zasiahnuť do boja o cenu pre najlepšiu herečku. V šatách z kolekcie Alexis Mabille Couture zasiahla do vôd francúzskej elegancie s príchuťou romantickosti. Sako vo výraznej kráľovskej modrej celú princeznovskú róbu modernizovalo.

Ďalšie hviezdy z Cannes si pozrite v galérii vyššie.

1 debata chyba

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...