Žúr smotánky! Surovcová zvádzala, Studenková a Flašíková v nálade

Herečka Zdena Studenková, spevák Richard Müller či tanečnica Ivana Surovcová nechýbali na otvorení nového nočného klubu v centre Bratislavy.

28.06.2013 12:08
debata (17)
Spisovateľka Evita Urbaníková (vľavo) a jej... Foto: René Miko
Evita Urbaníková (vľavo) a jej kamarátka - politička Monika Flašíková-Beňová Spisovateľka Evita Urbaníková (vľavo) a jej kamarátka - politička Monika Flašíková-Beňová neskrývali dobrú náladu.

Na korze v Starom meste sa ešte za vidna začali zbiehať prví hostia, aby si mohli pozrieť bohatý program. Už privítanie bolo pompézne a tiež tak trochu ako z rozprávok o Šeherezáde – okrem luxusného automobilu pred vstupom do klubu totiž hostí vítal aj obrovský žltý pytón.

Herečka Zdena Studenková nechodí tak často po...
Speváčka Kristína v šatách od Alice Abrahamovej...
+17Moderátor Michal Hudák s tanečnicou Ivanou...

Toho si neváhal vziať na plecia spevák Richard Müller, ktorý patril medzi vzácnych hostí – určite aj preto, že večierky veľmi neobľubuje a zúčastňuje sa na nich zriedkavo. Herečka Zdena Studenková je v podobnej kategórii. Na slávnostný večer však dorazila s úsmevom a debatovala so známymi, ktorých stretla medzi pozvanými hosťami.

V zostave nechýbala ani spisovateľka Evita Urbaníková, ktorá prišla s manželmi Monikou Flašíkovou-Beňovou a Fedorom Flašíkom. Najmä dámska časť tria bola vo výbornej nálade a počas vystúpenia skupiny Fragile spoločne nôtila a tancovala z plných síl.

Speváčka Kristína so vyskúšala rolu modelky,... Foto: René Miko
Kristína Speváčka Kristína so vyskúšala rolu modelky, ale zabávať sa dlho nezdržala.

Atmosféru podniku, ktorý dostal názov 1001 NOC, podporila aj prehliadka dizajnérky Alice Abrahamovej. „Kolekciu som koncipovala špeciálne pre toto prostredie. Snažila som sa, aby šaty vyzerali ako z rozprávky Tisíc a jednej noci,“ prezradila plavovláska v trblietavých šatách po zem.

Herečka Zdena Studenková nechodí tak často po... Foto: René Miko
Zdena Studenková Herečka Zdena Studenková nechodí tak často po večierkoch, jej účasť preto prekvapila.

Pre Abrahamovú vo štvrtkový večer predvádzali známe Slovenky. Tanečnica Ivana Surovcová s odvážnym hlbokým dekoltom, moderátorky Mária Zelinová či Diana Hágerová, ale aj speváčka Kristína. Pre ňu išlo o modelingovú premiéru. „Je to pre mňa nová skúsenosť, ale nemala som vôbec trému. Vždy som rada pozerala prehliadky našich aj zahraničných návrhárov a som rada, že som si to vyskúšala,“ skonštatovala pôvabná východniarka, ktorá sa však dlho nezdržala.

Tanečnica Ivana Surovcová v kreácii od Alice... Foto: René Miko
Ivana Surovcová Tanečnica Ivana Surovcová v kreácii od Alice Abrahamovej.

Iný východniar, moderátor Michal Hudák, zotrval omnoho dlhšie. Dokonca aj s tehotnou priateľkou. Niet však divu. Okrem toho, že Hudák akciu moderoval a na úvod večera prekvapil hostí v preoblečení za Aladina, v rovnaký deň slávil aj narodeniny. A tak si na ich oslavu pripil aj s kamarátom Milanom Zimnýkovalom.

Moderátori Michal Hudák (vľavo) a Milan... Foto: René Miko
Michal Hudák (vľavo) a Milan Zimnýkoval Moderátori Michal Hudák (vľavo) a Milan Zimnýkoval s tehotnými partnerkami.

Hostiteľom večera bol honorárny konzul Azerbajdžanskej republiky Džalal Gasymov, slávnostnému otvoreniu požehnala aj starostka Starého mesta Tatiana Rosová. Galériu z akcii si pozrite vyššie.

17 debata chyba

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...