Prvá dáma USA skúša nový účes, vraj sa chce podobať Rihanne

Manželka amerického prezidenta Michelle Obama zmenila účes. Hoci sa v posledných týždňoch objavovala na verejnosti s rozpustenými vlasmi, starosvetský štýl vymenila na chvíľu za svieže mikádo.

10.05.2009 09:36
Michelle Obama Foto:
Prvá dáma USA Michelle Obama s účesom, ktorý mnohým pripomínal strih Rihanny.
debata

Podľa denníka Daily Mail tak urobila možno podľa vzoru speváčky Rihanny. S novým účesom sa štyridsaťpäťročná prvá dáma USA ukázala na vyhlasovaní ankety časopisu Time 100 najvplyvnejších ľudí planéty začiatkom týždňa v New Yorku.

Prednú priečku v ankete obsadil jej manžel, prezident Barrack Obama. Po jeho boku v zozoname figuruje francúzsky prezident Nicolas Sarkozy, zakladatelia telekomunikačnej platformy Twitter a tiež finančník a zrejme podvodník gigantických rozmerov Bernard Madoff.

Rihanna a účes, ktorý vraj nasledovala Michelle... Foto: SITA
Rihanna Rihanna a účes, ktorý vraj nasledovala Michelle Obama.

Michelle Obama býva označovaná za módnu ikonu. Jej šatník alebo účes je častým predmetom módnych komentárov. Vkus 182 centimetrov vysokej dámy ocenili aj časopisy Vanity Fair alebo People.

Treba len dodať, že nový účes bol krátkodobým experimentom. Na večeri organizovanej Bielym domom počas víkendu sa Michelle Obama objavila s tradičnými polodlhými vlasmi padajúcimi na plecia.

Michelle Obama si na inaugaručné plesy vybrali...
Prvá dáma USA Michelle Obama má cit pre...
+2Prvá dáma USA Michelle Obama má cit pre...
debata chyba

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...