Móda z Herial: Rapantová prekvapila výstrihom, Hasprová šliapla vedľa

Už 24. dámsky klub Herial sa minulý týždeň konal v Bratislave. Nechýbali na ňom známe dámy a niektoré z nich sa aj patrične vyparádili. Ktorej to vyšlo a ktorá prestrelila?

15.04.2014 00:00
debata
Speváčka Lucia Lužinská. Foto: Herial
Lucia Lužinská Speváčka Lucia Lužinská.

Skvelý ženský a elegantný look tentoraz predviedla speváčka Lucia Lužinská. Jej čierne puzdrové šaty s jemným pudrovým kvetinovým vzorom boli rafinovane strihnuté pod prsiami, aby ukryli rastúce bruško s ďalším potomkom. A išlo o lichotivú a pôvabnú kreáciu z konfekcie. Lužinská ich doplnila telovými semišovými sandálikmi s mašľou a bielou kabelkou s decentným vybíjaním. Bolo to takmer bez chybičky (dojem by ešte vylepšila bez pančúch).

Speváčka Lucia Lužinská.
Herečka a speváčka Katarína Hasprová.
+12Spisovateľka Tamara Heribanová.

Z celkom iného súdka, no na jednotku bola výstroj Tamary Heribanovej – spisovateľky a dcéry zakladateľky Herial Clubu Aleny Heribanovej. Mladá dáma, ktorá je povestná svojou podporou domácich dizajnérov, sa tentoraz objavila na akcii v komplete od Lenky Sršňovej. Lurexový lesk a potlač, na ktorej pracoval Slovák Juraj Straka (toho času v salóne Schiaparelli), kombinovali dojem disko estetiky 70-tych rokov s etno náladou. Jednoduchý účes a minimalistické líčenie boli bonusom.

Spisovateľka Tamara Heribanová. Foto: Herial
Tamara Heribanová Spisovateľka Tamara Heribanová.

Mladistvá a svieža bola aj kombinácia dizajnérky Jany Gavalcovej, ktorá zmixovala dlhú sukňu zdobenú kvetinovou potlačou s kávovou semišovou motorkárskou bundičkou do pása. Kontrast ženskosti a ľahkosti v podobe sukne s maskulínnejším prvkom bundy pôsobil osviežujúco.

Nová moderátorka dámskeho klubu Herial Hana... Foto: Herial
Hana Rapantová Nová moderátorka dámskeho klubu Herial Hana Rapantová.

Veľkým prekvapením bola moderátorka Hana Rapantová, ktorá prebrala moderátorské žezlo po Alene Heribanovej a bude v budúcnosti sprevádzať pravidelným dámskym klubom Herial. Jej kreácia so živôtikom a plecami bohato zdobenými krištáľmi a našívanými plieškami prekvapila dĺžkou (či skôr krátkosťou) a tiež výrazným dekoltom. Rapantovej sexi podoba nie je tradičná, ale nepôsobila rušivo, skôr lichotivo. To sa však nedá povedať o pančuchách. Hoci nežijeme v Los Angeles, toto je model, ku ktorému sa skrátka pančuchy (aspoň tie lesklé!) nenosia.

Herečka a speváčka Katarína Hasprová. Foto: Herial
Katarína Hasprová Herečka a speváčka Katarína Hasprová.

Snaha o originalitu sa nedá uprieť speváčke Kataríne Hasprovej. Ale výsledok v tomto prípade nedopadol najlepšie. O objem vytvorený na atypických miestach sa postarala sukňa s kaskádovým striedmym plisovaním a k tomu blúzka s aranžovanými naberanými rukávmi pri spodnom leme. Lenže, obe by sa hodili viac vyslovene štíhlej dáme. Krivky krv a mlieko, najmä plné prsia dodávali kreácii dojem matrónovosti a nevylepšili to ani pančuchy so vzorom a parochňa. Hasprová si zbytočne pridala roky a opticky si uškodila.

V galérii si pozrite aj ďalšie dámy, ktoré sa na akcii zúčastnili. Nechýbala medzi nimi česká speváčka Lenka Filipová, ktorá bola hudobným hosťom, či herečky Danica Jurčová (trošku príliš ležérne vystrojená) a Jana Lieskovská (na parížsku nôtu), alebo moderátorka Ada Straková a Nora Beňačková.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Lucia Lužinská #Tamara Heribanová #Herial klub #Katarína Hasprová

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...