Na premiére: Diaz prišla s plochým hrudníkom, Minaj ako Venuša

Komédia The Other Woman s triom sexi hviezd je určite jednou z očakávaných kinonoviniek. V Los Angeles sa v nedeľu večer konala slávnostná premiéra.

22.04.2014 14:39
debata
Herečka Cameron Diaz na premiéru zvolila... Foto: SITA/AP, Matt Sayles
Cameron Diaz Herečka Cameron Diaz na premiéru zvolila odvážny model.

Hlavné hrdinky v podaní Cameron Diazovej, Leslie Mannovej a Kate Uptonovej už stihli film predstaviť vo viacerých metropolách po svete, hviezdne Los Angeles si však nechali na koniec. A pozornosť médií si vyslúžili poriadnu.

Zľava: Nicki Minaj, Leslie Mann, Cameron Diaz,...
Herečka Leslie Mann.
+6Modelka a herečka Kate Upton v minišatách Dolce...

Na červenom koberci pútala pozornosť modelka Kate Upton, pre ktorú je film prvou väčšou príležitosťou ukázať aj herecký talent. S kolegyňou Leslie Mannovou, ktorá je od nej staršia o dve desaťročia, sa tvárili ako skvelé kamarátky a vrúcne sa zvítali pred objektívmi.

Prekvapila tretia dáma z partie – herečka Cameron Diaz. Jej čierne minišaty s hlbokým dekoltom však nepatrili k tomu najlepšiemu, čo si mohla na slávnostný akt premiéry hviezda obliecť. Šaty jej deformovali figúru a dekolt pôsobil nanajvýš chudobne.

Raperka Nicki Minaj na premiére filmu The Other... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Nicki Minaj Raperka Nicki Minaj na premiére filmu The Other Woman.

Naopak, krivkami doslova prekypovala ďalšia hviezdička, ktorá dostala príležitosť na filmovom plátne – raperka Nicki Minaj. V béžových elastických šatách predviedla bujné poprsie aj pozadie.

Medzi hosťami premiéry nechýbal ani herec Taylor Kitsch, inak známy najmä ako priateľ speváčky Lady Gaga. Sklamané však boli fanúšičky hlavného mužského hrdinu a „zloducha“, ktorý podvádza niekoľko žien naraz – Nicolasa Costera Waldauda. Ten sa zatiaš neobjavil na žiadnej z doterajších premiér. Podľa jeho zástupcu je momentálne zamestnaný prácou na projekte Hra o tróny, v ktorom stvárňuje jednu z hlavných postáv.

Herečka Leslie Mann (vľavo) sa objíma s Kate... Foto: SITA/AP, Matt Sayles
Leslie Mann (vľavo) sa objíma s Kate Upton Herečka Leslie Mann (vľavo) sa objíma s Kate Uptonovou na premiére The Other Woman.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Nicki Minaj #Cameron Diaz #koberec #The Other Woman

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...