Vojvodkyňa sa s Austráliou lúčila v oslnivej bielej. Pozrite si naj kreácie!

Štátna návšteva britského vojvodcovského páru - Williama a jeho manželky Catherine v Austrálii a na Novom Zélande sa skončila. Kate oslnila aj v záverečný moment.

24.04.2014 16:51
debata
Vojvodkyňa Catherine žiarila na záverečnej... Foto: SITA/AP, POOL
Vojvodkyňa Catherine a manželom - princom Williamom Vojvodkyňa Catherine žiarila na záverečnej štátnej večeri na počesť jej a manžela princa Williama. Obliekla si šaty Lela Rose.

Na slávnostnú večeru do vládneho domu, kam prišlo na počesť pár viac ako sto hostí z oblasti politiky, ekonomiky či umenia, sa vojvodkyňa Catherine obliekla do elegantných bielych koktejlových šiat od americkej dizajnérky Lely Rose. Zaujímavý bol najmä detail perforovanej pletenej zásterky zdobenia na rukávoch a v podobe peplumovej sukienky.

Podľa odborníkov bol tento výber však prekvapivý. Manželka následníka trónu sa počas štátnej návštevy, ktorá trvala devätnásť dní, obliekala predovšetkým do kúskov od britských alebo austrálskych dizajnérov. Lela Rose je americký módny salón rovnomennej dizajnérky.

Vojvodkyňa Catherine žiarila na záverečnej...
Vojvodkyňa Catherine a manželom - princom...
+10Vojvodkyňa Catherine bola opäť vzorom...

Ani to však nič nemení na fakte, že vysoká a štíhla Catherine zvládla svoje módne prezentovanie sa u protinožcov na jednotku s hviezdičkou. Dokázala sa predviesť v slušivých koktejlových kreáciach, volila precízne strihy a zaujímavé farebné kombinácie. Popri pastelových odtieňoch sa nezľakla ani výraznejšej žltej či zelenej.

Prehľad toho, čo obliekala vojvodkyňa v Austrálii a na Novom Zélande si môžete pozrieť v galérii.

debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Catherine #móda #Austrália #garderóba #štátna návšteva

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...