Šišková oklamala vek, v 54 rokoch je stále ako dievčatko. Ale patrí sa to?!

Hoci má dve dospelé dcéry, vždy mala v sebe šarm a pôvab dievčatka. A na piatkovom úvodnom galavečierku v Karlových Varoch vyzerala herečka Anna Šišková podobne.

08.07.2014 09:00
debata (4)
Herečka Anka Šišková na filmovom festivale v... Foto: Profimedia.sk
Anka Šišková Herečka Anka Šišková na filmovom festivale v Karlových Varoch. Mladistvý šarm jej môžu závidieť mnohé kolegyne. Ale outfit to rozhodne nie je najvhodnejší na slávnostný večer.

Málokto by pri pohľade na blondínku s typickým úsmevom tipoval, že oslávila už 54. narodeniny. Členka súboru Divadla Astorka Korzo '90 si obliekla čierne šaty na ramienka, ktoré zdôraznili jej plný dekolt. Doplnila ich zavinovacím svetríkom.

Napriek tomu, že Šišková vyzerá vo svojom veku skutočne vynikajúco, núka sa otázka, či podobné šaty boli vhodné na slávnostné otvorenie najprestížnejšieho stredoeurópskeho filmového festivalu.

Kým mnohé iné herečky pózovali fotografom vo večerných róbach, alebo minimálne honosnejšie pôsobiacich koktejlových modeloch, Šiškovej módna voľba pripomínala skôr šaty na kúpeľné korzo. Nuž, ale asi nejde mať všetko. Aj mladistvý pôvab, aj cit pre mieru a situáciu.

Slovenská modelka Andrea Verešová prišla do...
Modelka Petra Faltýnová (v kreácii Lanvin) s...
+13Očarujúca herečka Jitka Schneiderová v dymovo...
4 debata chyba
Viac na túto tému: #festival #móda #pôvab #Karlovy Vary #Anna Šišková #nevhodné

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...