Premiéra Strážcov galaxie: Saldana žiarila, Cooper si robil selfies

Jeden z očakávaných letných blokbasterov - film Strážcovia galaxie - má svoju premiéru za sebou. V pondelok ho "posvätili" hlavní predstavitelia v Los Angeles.

22.07.2014 17:00
debata
Herečka Zoe Saldana v šatách Louis Vuitton na... Foto: SITA/AP, John Shearer
Zoe Saldana Herečka Zoe Saldana v šatách Louis Vuitton na premiére filmu Strážcovia galaxie.

Na červenom koberci nechýbal hlavný hrdina v podaní herca Chrisa Pratta, ktorý si so sebou vzal na pomoc manželku Annu Faris. Pratt kvôli úlohe v adaptácii slávneho komiksu podstúpil výraznú fyzickú premenu a jeho urastené telo neskryl ani sivý oblek.

Herec Chris Pratt s manželkou Annou Faris...
Herec Benicio Del Toro pózuje s kolegyňou Zoe...
+8Herečka Karen Gillan na premiére filmu...

V centre pozornosti bola aj herečka Zoe Saldana, ktorá na filmovom plátne strávila celý čas so zelenou pokožkou. Na slávnostnej premiére už, samozrejme, mala dokonalú hollywoodsku podobu. Bezchybné líčenie, účes a kreácia Louis Vuitton, v ktorej pod tenučkou blúzkou presvitala biela podprsenka, z nej robili neprehliadnuteľnú dámu. A ešte čosi. Pod šatami sa celkom jasne črtalo zaoblené bruško. Tridsaťšesťročná hviezda však doposiaľ oficiálne nepotvrdila, že by s manželom Marcom Peregom čakali bábätko.

Herec Bradley Cooper ochotne rozdával podpisy a... Foto: SITA/AP, John Shearer
Bradley Cooper Herec Bradley Cooper ochotne rozdával podpisy a robil si selfies s fanúšikmi.

Premiéru filmovej novinky si nenechal ujsť ani herec Vin Diesel či Bradley Cooper, ktorých síce diváci v kine neuvidia, ale budú ich počuť. Obaja hollywoodski fešáci sa ochotne fotografovali s fanúšikmi a užívali si záujem a slávnostnú atmosféru.

Do slovenských kín príde novinka Strážcovia galaxie o týždeň 31. júla. Na Pravda.sk si môžete pozrieť zatiaľ aspoň trailer.

debata chyba

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...