Útok európskej krásy na Herkula! Ruska aj Maďarka ohúrili Hollywood

Hollywoodske hviezdy boli v menšine. Na premiére akčnej historickej fantasy Herkules sa totiž pozornosť zvrtla na krásky s európskou krvou.

25.07.2014 01:12
debata
Ruská modelka Irina Shayk v kreácii Azzedine... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Irina Shayk Ruská modelka Irina Shayk v kreácii Azzedine Alaia.

Reč nie je o nikom inom, ako o ruskej rodáčke Irine Shayk – topmodelke, ktorá práve v Herkulovi dostala prvú, hoci miniatúrnu, hereckú príležitosť. Priateľka futbalistu Cristiana Ronalda dorazila na akciu v tehlovočervených šatách Azzedine Alaia, ktoré obkreslili jej dokonalé krivky.

Ruská modelka Irina Shayk v kreácii Azzedine...
Herečka Carla Gugino v šatách od Zaca Posena.
+9Speváčka Mariah Carey.

Shayk tiež neváhala poodhaliť nohy v perforovanej sukni, hoci na model, ktorý predviedla iba deň pred slávnostnou premiérou na návšteve televíznej šou Extra TV, sa to zďaleka nechytalo. V bielom modeli totiž Shayk poodhalil dokonca aj spodnú bielizeň.

Popri ruskej krásavici sa na slávnostnej premiére objavila tiež maďarská topmodelka Barbara Palvin. Aj ona sa vo filme mihne len na pár sekúnd, ale svojou krásou v stredu večer prilákala pozornosť na omnoho dlhší čas.

Na premiéru akčnej novinky Herkules prišla aj... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Barbara Palvin Na premiéru akčnej novinky Herkules prišla aj maďarská topmodelka Barbara Palvin.

Dvadsaťročná hnedovláska, ktorá vraj poplietla hlavu aj Justinovi Bieberovi, sa objavila v čiernych krátkych šatách s plisovanou sukňou a do objektívov strúhala svoj nežný pohľad srnky.

Hlavnú rolu vo filme Herkules stvárnil bývalý wrestler a herec Dwayne Johnson – známy tiež pod prezývkou The Rock. Na losangeleskej premiére, samozrejme, nemohol chýbať. Medzi pozvanými bola tiež speváčka Mariah Carey, jej austrálska kolegyňa Kylie Minogue či herečka Carla Gugino. Viac si pozrite v galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #irina Shayk #Barbara Palvin #Herkules #európska krv

+ Hydratácia a zdravé stravovanie zvýšia vašu energiu a pohodu.
Investujte do seba, dlhodobé výnosy prekonajú...

+ Pravidelný pohyb je kľúčom k dobrému zdraviu a šťastiu.
Nečakaný príjem prinesie úľavu vašim financiám....