Kto je táto krásavica?! Dcéra Arnolda Schwarzeneggera očarila davy

Médiá s obľubou píšu o synovi herca Arnolda Schwarzeneggera Patrickovi. Tento fešák má však "konkurenciu" vo vlastnej rodine.

18.08.2014 00:00
debata
Katherine Schwarzenegger bola hviezdou na... Foto: Reuters, DANNY MOLOSHOK
Katherine Schwarzenegger. Katherine Schwarzenegger bola hviezdou na ceremoniáli Creative Emmy Awards.

Počas sobotňajšieho vyhlásenia cien Creative Emmy Awards v Los Angeles sa totiž na červenom koberci objavila jeho sestra – Katherine Schwarzenegger, ktorú má rakúsky rodák a bývalá hviezda akčných filmov s novinárkou a producentkou Mariou Shriverovou.

Heidi Klum v strapcových šatách od Seana...
Herečka, moderátorka a spisovateľka Jenny...
+15Herečka Kate Mara prišla na vyhlásenie Creative...

Práve v spoločnosti svojej mamy dorazila 24-ročná Katherine na slávnostné podujatie a razom si vyslúžila pozornosť objektívov. Mladá dáma, ktorá sa doposiaľ snažila strániť verejného záujmu, je skutočne očarujúca a všimli si to nielen fotografi, ale aj mnohí módni novinári sledujúci slávnostný ceremoniál.

Katherine dorazila na galavečer v čiernych večerných šatách s trblietavým dezénom. Bohaté kadere prehodené do jednej strany, k tomu dokonalé líčenie a z tejto mladej dámy bola po boku mamy Marie Shriverovej skutočná diva.

Novinárka Maria Shriver (vľavo) a jej dcéra... Foto: Reuters, DANNY MOLOSHOK
Novinárka Maria Shriver (vľavo) a jej dcéra Katherine Schwarzenegger. Novinárka Maria Shriver (vľavo) a jej dcéra Katherine Schwarzenegger.

Obaja rodičia Katherine Schwarzeneggerovej, ktorí sa pred časom rozišli kvôli Arnoldovmu nemanželskému synovi, boli v sobotu večer aj nominovaní – ako producenti dvojice rôznych dokumentárnych filmov. Ani Maria Shriver, ani Arnold Schwarzengger nomináciu nepremenili.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Arnold Schwarzenegger #Katherine Schwarznegger #Maria Shriver

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...