Móda z MTV: Jennifer Lopez sa jagala, Katy Perry stelesnila nevkus!

Hoci skutočný módny sviatok čaká Los Angeles až v pondelok v noci, keď rozdajú ceny Emmy, zahrievacou akciou bolo určite nedeľňajšie vyhlasovanie MTV Video Music Awards 2014.

25.08.2014 10:10
debata
Speváčka a herečka Jennifer Lopez predviedla... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Jennifer Lopez Speváčka a herečka Jennifer Lopez predviedla svoju figúru v odvážnom modeli.

Slávnostný ceremoniál dal príležitosť najmä hviezdam sveta hudby, aby sa vyparádili a doviedli svoj vzhľad do dokonalosti. Na červenom koberci však platilo takmer jednotné pravidlo – byť sexi bolo povinné.

Vysoké rozparky sa striedali s hlbokými výstrihmi. Rafinované prestrihy či poodhalenia pod čipkou na róbach po zem sa kombinovali s mini-dĺžkami.

Raperka Nicki Minaj prichádza na vyhlásenie...
Speváčka Ke$ha.
+45Pierson Fode a jeho priateľka Victoria Justice.

Svojej povesti sexi sirény zostala verná Jennifer Lopez. Štyridsaťpäťročná dáma má formu, pri ktorej mnohým dámam mladším o generáciu padne sánka. V striebornej kreácii od Charbel Zoe predviedla množstvo odhalenej pokožky. Vrchný diel honosnej róby s rozparkom totiž tvoril systém prestrihov a popruhov, ktoré zakrývali len to najnutnejšie. Celkové vyznenie šiat môže byť diskutabilné a pripomína skôr kostým na tanečnú súťaž, vďaka nositeľke však celkový look pôsobil sexi a veľmi efektne a patrične na podujatie podobného druhu.

Katy Perry dorazila v kreácii Versace. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Katy Perry Katy Perry dorazila v kreácii Versace.

Strieborný tón s akýmsi belasým nádychom volila aj raperka Iggy Azalea. Jej kreácia z dielne Atelier Versace obkreslila bujné tvary – najmä čoraz populárnejšie „pozadie“. Aj vy ste si všimli, že sa objavuje stále viac hviezd, ktoré sú hrdé na svoj zadok. Je to dobrá správa pre všetky ženy s prirodzenými krivkami – v prípade Azaley a róby Versace išlo síce skôr o priemerné vyznenie, ale príkladov nikdy nie je dosť.

Z dielne Versace pochádzala aj džínsová večerná toaleta s kabelkou z rovnakého materiálu – predviedla ich speváčka Katy Perry. Kreácia bola neprehliadnuteľná a podľa samotnej hviezdy mala byť poctou niekdajšiemu looku speváčky Britney Spearsovej. Tá sa v podobných šatách objavila na cenách v roku 2001, vtedy ešte v sprievode priateľa Justina Timberlakea. Perryovú sprevádzal raper Riff Raff. Nech už išlo o recesiu, či poctu – výsledok bol len jeden. Vyzeralo to celé príšerne a skutočne nevkusne.

Zľava: Kendall Jenner, Kim Kardashian a Kylie... Foto: SITA/AP, Matt Sayles
Kendall Jenner, Kim Kardashian a Kylie Jenner Zľava: Kendall Jenner, Kim Kardashian a Kylie Jenner prišli na vyhlásenie cien MTV spoločne.

Perry v zozname fakt zle oblečených celebrít však neskončila sama. Aj modelka Amber Rose si ukrojila poriadny dielik z koláča nevkusu. Takmer nahé telo zahalené len do šiat s retiazok – vyzeralo to skôr akoby dorazila z nejakého lacného striptízového klubu. A v jej prípade rozhodne nepomáhal ani fakt, že je ďalšou osobnosťou hollywoodskeho „hnutia za kyprejšie tvary“.

Televízna hviezda Kim Kardashian sa stala múzou dizajnérskeho domu Balmain a tak nikoho neprekvapí, že sa objavila práve v kreácii z jeho dielne. Model minišiat ručne zdobený a s výraznou inšpiráciou juhoamerickým folklórom vyzeral nádherne sám osebe. Masívne poprsie v hlbokom výstrihu však už lahodilo oku menej a celkovému vyzneniu dodávalo skôr vulgárny nádych. Tiež by bolo rozumnejšie, keby nabudúce podobný model zapožičali niekomu vyššiemu – napríklad Kardashianovej mladšej sestre Kendall Jennerovej.

Speváčka Miley Cyrus  pózuje fotografom. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Miley Cyrus Speváčka Miley Cyrus pózuje fotografom.

Kráľovné večera, speváčky Miley Cyrus a Beyoncé, volili čiernu farbu. Kým prvá spomenutá zostala verná svojmu štýlu a predviedla sa v koženej kombinácii nohavíc s vysokým pásom a bandážového koženého topu (oboje Alexandre Vauthier Couture), druhá stavila na róbu Nicolas Jebran Couture. Obe dámy ponúkli rovnaký dojem – máte pocit, že ste ich už podobne oblečené videli snáď stokrát. Na druhej strane nie je zlé zostať verný svojmu štýlu a výsledky boli v oboch prípadoch uspokojivé.

Speváčka Rita Ora predviedla odvážny rozparok.... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Rita Ora Speváčka Rita Ora predviedla odvážny rozparok. Na šatách Donna Karan Atelier.

Speváčka Rita Ora sa nechala obliecť u dizajnérky Donny Karan, ale červená hodvábna róba, ktorá viac odhaľovala ako zahaľovala, asi nebola tou najšťastnejšou voľbou. Vysokánsky rozparok si hviezda musela neustále pridŕžať a tak si asi pózovanie veľmi neužila.

Celkom iný pohľad na módu ceremoniálu MTV, a treba podotknúť, že veľmi vkusný a zaujímavý pohľad, priniesla herečka Chloe Moretz. Hviezda aktuálneho kinofilmu If I stay sa obliekla do kombinácie z dielne Louis Vuitton a stavila skôr na striedmosť a zaujímavý detail. Žuvačkové nohavice a top s dlhými rukávmi – bohato zdobený variáciou na tradičné prvky francúzskej značky jej svedčali a herečka v nich pôsobila decentne a pôvabne. Hoci možno trošku staršie než na 17 rokov.

Herečka Chloe Grace Moretz v kreácii Louis... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Chloe Grace Moretz Herečka Chloe Grace Moretz v kreácii Louis Vuitton.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Beyonce #Katy Perry #Jennifer Lopez #ceremoniál #MTV Video Music Awards

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...