Provokovať naostro sa vždy nevypláca! Takýto trapas asi nečakala

Túžba po pozornosti sa nemusí vyplácať. Vie o tom svoje asi aj talianska herečka Chiara Mastalli, ktorá v sobotu podvečer utŕžila na festivale v Benátkach poriadne faux pas.

01.09.2014 00:00
debata
Herečka Chiara Mastalli vyrazila na premiéru v... Foto: Profimedia.sk
Chiara Mastalli Herečka Chiara Mastalli vyrazila na premiéru v šatách z čipky, pod ktorými bolo vidieť poprsie. Nevšimla si, že ich má aj roztrhnuté.

Plavovláska známa z filmu aj televízie vyrazila na slávnostnú premiéru súťažnej novinky – filmu Tri srdcia. A na túto príležitosť sa obliekla do odvážnej róby s čipkovaným priehľadným topom. Odhalené poprsie pod tenučkou látkou, samozrejme, zaujalo. Ale nevšimnúť sa nedalo ani poriadne „očko“, ktoré mala hviezda hrudníku. Tenučká látka očividne nezvládla nápor a pod ľavým prsníkom sa pretrhla.

Zľava: herečky Catherine Deneuve, Chiara...
Herec Al Pacino rozdával autogramy.
+9Herci Pierfrancesco Favino a Greta Scarano...

O noblesnej prezentácii teda nemohlo byť ani reči. Skôr tridsaťročná rodáčka z Ríma utŕžila posmešné komentáre na internete. Skutočnými hviezdami premiéry tak zostalo trio dám, ktoré si pozornosť zaslúžilo právom.

Reč je o trojici hlavných hrdiniek filmu – herečkách Catherine Deneuve, jej dcére Chiare Mastroianni a herečke Charlotte Gainsbourg. Všetky spomenuté dámy predvádzajú v novinke 3 Couers (Tri srdcia) skvelé herecké výkony.

Zľava: herečky Catherine Deneuve, Chiara... Foto: SITA/AP, Andrew Medichini
Catherine Deneuve, Chiara Mastroianni a Charlotte Gainsbourg Zľava: herečky Catherine Deneuve, Chiara Mastroianni a Charlotte Gainsbourg predstavili v Benátkach nový film.

Na červenom koberci tiež zaujali. Najstaršia z nich v extravagantnej róbe od Jeana Paula Gaultiera, kým Chiaru obliekol módny dom Dior a jej francúzsku kolegyňu zase ateliér Louis Vuitton.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #festival #Benátky #poprsie #Catherine Deneuve #čipka #Chiara Mastalli #Tri srdcia

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...