Krásna Moore uchvátila v Toronte: 53 rokov by ste jej netipovali!

Dve premiéry, dva rôzne úchvatné outfity a dvakrát oslnivou kráľovnou večera. Herečka Julianne Moore vyrážala dych v Toronte.

11.09.2014 00:00
debata
Herečka Julianne Moore (vľavo) a jej kolegyňa... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Julianne Moore (vľavo) a jej kolegyňa Kate Bosworth Herečka Julianne Moore (vľavo) a jej kolegyňa Kate Bosworth. Jedna v kreácii Chanel Couture, druhá v šatách Hugo Boss.

Americká hviezda, ktorá tento rok oslávi už 54. narodeniny, je pritom živou ukážkou toho, ako sa dá starnúť s gráciou. Alebo možno aj netasrnúť. Málokto by totiž tejto ryšavke tipoval päťdesiatku na krku.

Herečka Julianne Moore na prezentácii filmu...
Herec Benedict Cumberbatch pózuje s fanúšikmi.
+59Herečka Keira Knightley žiarila na filmovom...

V Kanade, kde prebieha filmový festival, ukázala Moore svoje dve rozličné podoby. Na prezentácii snímky Still Alice to bola nežná ženskosť v bielej kreácii Chanel Couture so zlatými detailmi v dekolte. Priam krása bábiky z porcelánu očarila nielen fanúšikov, ale aj fotografov. V spoločnosti o dve desaťročia mladšej kolegyne Kate Bosworthovej vynikol Mooreovej pôvab ešte viac.

Herečka Julianne Moore na prezentácii filmu... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Julianne Moore Herečka Julianne Moore na prezentácii filmu Maps to the Stars.

Na druhý deň sa herečka do svetiel reflektorov a bleskov vrátila. Tentoraz to však už bola stávka na dramatickú čiernu, pompézny strih a sošnú siluetu v róbe z kolekcie Giambattista Valli Couture. Moore predstavila snímku od Davida Cronenberga Maps to the stars a získala si nadšenie fanúšikov aj médií. O tajomstvách krásy tejto 53-ročnej dámy si môžete prečítať na Žena.pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Julianne Moore #Chanel #pôvab

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...