Nádherná! Clooneyho nevesta vo svadobných šatách na prvej foto

Hoci sa pôvodne predpokladalo, že prvé snímky zo svadobného obradu herca Georga Clooneyho a právničky Amal Alamuddinovej prinesie až módnik Vogue, prvé snímky sú už na svete.

30.09.2014 12:40
debata (1)
Svadobná fotografia právničky Amal... Foto: Reprofoto: People
George Clooney a Amal Alamuddin Svadobná fotografia právničky Amal Alamuddinovej a herca Georga Clooneyho na titulnej strane amerického magazínu People.

Priniesli ich dva najznámejšie spoločenské magazíny na oboch stranách Atlantiku – americký People a britský Hello! Magazine. Oba umiestnili zamilovaný pár mladomanželov na titulnú stranu a prinášajú aj niekoľko strán z útrob benátskeho hotela Aman, kde sa svadba konala v spoločnosti množstva prominentných hos­tí.

Svadobné šaty, ktoré si obliekla 36-ročná rodáčka z Libanonu, napokon vznikli u dizajnéra Oscara de la Rentu, pričom ide o klasický lichotivý strih so zvýrazneným driekom a postupne sa rozširujúci do nadýchanej sukne s vlečkou. Kreácia bola zhotovená z najemnejšej čipky s dôrazom na detail materiálu v prípade lodičkového výstrihu, zdobená našívanými perličkami a krištáľmi. Na hlave nevesty nechýba závoj. „Je to taký elegantný dizajnér a mimoriadne elegantný muž,“ citoval slová Alamuddinovej o De la Rentovi magazín People.

Čerstvá manželka Amal Alamuddin ohúrila deň po... Foto: Reuters, STEFANO RELLANDINI
George Clooney a jeho manželka Amal Alamuddin Čerstvá manželka Amal Alamuddin ohúrila deň po svojej svadbe v očarujúcich šatách. A odhalila dokonalé nohy.

Svadobný smoking ženícha vznikol tak, ako sa avizovalo, u talianskeho dizajnéra Giorgia Armaniho. Išlo o luxusný model zo zmesi vlny a kašmíru. Clooney si vraj na snehobielu košeľu pripol manžetové gombíky, ktoré dostal od svojej vyvolenej ako darček. Je na nich vyryté jeho meno v arabskom jazyku.

Na svadobnej oslave, ktorá sa konala v sobotu a na ktorej sa nevesta objavila práve v nádhernej róbe, sa zúčastnilo približne sto hostí. Okrem rodiny množstvo známych tvárí zo sveta šoubiznisu, umenia a kultúry. Nechýbal Clooneyho priateľ Matt Damon s manželkou Lucianou, spevák Bono Vox z U2 či šéfredaktorka magazínu Vogue Anna Wintour. Hostia vraj žúrovali takmer do piatej ráno.

Herec George Clooney a právnička Amal Alamuddin...
Turisti boli nadšení z prítomnosti hviezdneho...
+3Herec George Clooney a právnička Amal Alamuddin...

Mladomanželia finalizovali svoj sobáš ešte v pondelok, keď uzavreli manželstvo aj civilným obradom na benátskej radnici. Ten sa už zaobišiel bez prítomnosti slávnych tvárí, manželia si ho vychutnávali len so svojimi najbližšími.

Herec George Clooney mal celú sobotu skvelú...
Herec Bill Murray v dámskej spoločnosti máva...
+7Herec Matt Damon pomáha nastúpiť do člna svojej...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Benátky #svadba #George Clooney #nevesta #Amal Alamuddin #Oscar de la Renta

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...