Najťažšie scény v živote! Herec Redmayne sa nemohol ani pohnúť

Životopisná snímka Theory of everything o slávnom vedcovi Stephenovi Hawkingovi príde čoskoro aj do slovenských kín. V New Yorku mala premiéru v pondelok.

22.10.2014 11:00
debata
Herec Eddie Redmayne a jeho kolegyňa Felicity... Foto: SITA/AP, Andy Kropa
Eddie Redmayne a jeho kolegyňa Felicity Jones Herec Eddie Redmayne a jeho kolegyňa Felicity Jones v New Yorku predstavili film The Theory Of Everything.

Nechýbal na nej ani hlavný hrdina – herec Eddie Redmayne, ktorý stvárnil slávneho fyzika trpiaceho amyotrofickou laterálnou sklerózou. Ako priznal, scény, keď je na plátne na invalidnom motorovom vozíku, boli pre neho najťažšie, aké doposiaľ zažil.

„Vôbec nie ste uvoľnený, máte pokrútené telo a snažíte sa aktivovať svalstvo, aby ste v tej polohe vydržali bez pohnutia. Navyše som musel kontrolovať dýchanie a snažiť sa nežmurkať. Hoci išlo o scény, v ktorých niet takmer žiaden pohyb, boli to nakoniec fyzicky najnáročnejšie momenty celého nakrúcania,“ uviedol britský talent pre Yahoo.

Vo filme jeho manželku stvárnila ďalšia talentovaná britská hviezda – herečka Felicity Jones. Dvojica sa na newyorskej premiére objavila spoločne.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Stephen Hawking #Eddie Redmayne #Theory of everything #ťažké scény

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....