Lužinská tri mesiace po pôrode: Pozrite sa, má figúru ako lusk!

Ledva tri mesiace uplynuli od chvíle, čo speváčka Lucia Lužinská priviedla na svet svoju druhú ratolesť. Na utorňajšej akcii sa však predviedla v ukážkovej forme.

23.10.2014 14:08
debata
Speváčka Lucia Lužinská vyzerá pár mesiacov po... Foto: Oles Cheresko pre Herial
Lucia Lužinská Speváčka Lucia Lužinská vyzerá pár mesiacov po pôrode skvelo.

Dvojnásobná mama, ktorá svojmu životnému partnerovi porodila zatiaľ dve dcérky, vyrazila na 26. Herial Ladies Club – dámsky klub, ktorý hostí mnohé známe tváre, ale tiež odborníkov zo sveta medicíny, finančníctva či podnikateľských sfé­r.

Herečka Táňa Pauhofová (v strede) bola hosťom...
Spisovateľka Tamara Heribanová v kreácii od...
+17Speváčka Lucia Lužinská vyzerá pár mesiacov po...

Hoci 38-ročná Lužinská bola pozvaná len ako divák, príležitosť vyraziť do spoločnosti si nenechala ujsť. A niet sa ani čo diviť. V smaragdovoze­lených puzdrových šatách vyzerala výborne a navyše mohla ukázať, že po pôrode je už v ukážkovej forme. Jej figúra akoby nedávny pôrod ani nepamätala.

Popri Lužinskej sa na akcii zúčastnila už tradične herečka Danica Jurčová, speváčka Beáta Dubasová, spisovateľka Tamara Heribanová so sestrou Barbarou či paraolympionička Veronika Vadovičová. Moderátorky Nora Beňačková a Ada Straková prišli podporiť svoju mladšiu kolegyňu Hanu Rapantovú, ktorá prevzala žezlo hostiteľky talk-šou Aleny Heribanovej.

Herečka Táňa Pauhofová (v strede) bola hosťom... Foto: c Oles Cheresko
Táňa Pauhofová Herečka Táňa Pauhofová (v strede) bola hosťom podujatia Herial Ladies Club. Podporiť ju prišla kolegyňa a kamarátka Danica Jurčová (vľavo) aj mama.

Do hosťovského kresla sa v utorok popoludní v bratislavskej Redute posadila napríklad aj Táňa Pauhofová. Pôvabná a vychytená členka SND priviedla ako podporu svoju maminu. Viac foto si pozrite v galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #Lucia Lužinská #figúra #Táňa Pauhofová #Herial Ladies Club

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...