Žúr s miliardárom: Skoncová zvádzala naostro, Heringhová v koži

Už druhú sezónu kreácii z odevnej línie amerického boháča Jamesa Goldsteina ponúka aj bratislavský butik s luxusnými značkami. V jeho priestoroch sa tento týždeň objavil excentrický miliardár osobne.

24.10.2014 15:00
debata (6)
Dizajnér James Goldstein s moderátorkami... Foto: Luxury Bratislava
10743748 10152801995616037 Soňa Skoncová a Mária Zelinován Dizajnér James Goldstein s moderátorkami Fashion TV Soňou Skoncovou (vľavo) a Máriou Zelinovou.

Tí, ktorí sledujú pravidelne módne prehliadky zo svetových metropol, si musia tvár Jamesa Goldsteina pamätať. Sedemdesiatnik, ktorého najobľúbenejšími kúskami sú kožené bundy z pytóna či aligátora, stihne totiž navštíviť až 200 prehliadok ročne a často sedí v prvom rade vedľa známych hviezd. V utorok v Bratislave síce žiadnu prehliadku nezažil, ale osobne si pozrel mini prezentáciu svojej vlastnej kolekcie.

Dizajnér James Goldstein s moderátorkami...
Moderátor Bruno Ciberej, ktorý zastupuje aj...
+9Moderátorka a modelka Mária Zelinová.

Postarali sa o ňu modelky a moderátorky módnej televízie Mária Zelinová či Soňa Skoncová. Obe dámy predviedli kúsky z línie Rock'n chic, ktorú Goldstein priniesol prvýkrát na trh v rámci sezóny jar-leto 2014. Nedalo sa prehliadnuť, že pod zlatou róbou s transparentným panelom látky nemala sexi Skoncová oblečenú žiadnu bielizeň. Blondínka Zelinová zase zvádzala dekoltom a odhaleným chrbtom.

Modelka a moderátorka Soňa Skoncová sa... Foto: Luxury Bratislava
Soňa Skoncová Modelka a moderátorka Soňa Skoncová sa predviedla vo zvodnej róbe z dielne Jamesa Goldsteina. Zjavne naostro.

Goldstein bol vraj s oboma dievčatami spokojný. Na utorňajšej akcii prehodil pár slov aj s pozvanými hosťami – medzi inými s Andreou Heringhovou, ktorá dorazila v kožených nohaviciach a luxusnom kožúšku, modelkou Martinou Valkovou alebo moderátorom Brunom Ciberejom, ktorý podujatie zabezpečoval aj organizačne.

Miliardár, ktorého outfit z hadej kože vraj presahoval hodnotu 50-tisíc eur, zbohatol v minulosti predajom nehnuteľností a je považovaný za najväčšieho investora do nákupu lístkov NBA na celom svete. Jeho kolekcia s názvom James Goldstein Rock'n Chic obsahuje dámske oblečenie od luxusnej džínsoviny až po elegantné večerné róby.

V spoločnosti miliardára a dizajnéra Jamesa... Foto: Luxury Bratislava
James Goldstein a Andrea Heringhová V spoločnosti miliardára a dizajnéra Jamesa Goldsteina sa dobre cítila aj Andrea Heringhová.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Soňa Skoncová #Mária Zelinová #James Goldstein #butik

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...