Odvážny rozparok, výhľad až po... Ale táto 44-ka si to môže dovoliť!

Na svoj vek vyzerá skutočne vynikajúco. Herečka Heather Graham to potvrdila aj v pondelok večer na newyorskej premiére nového filmu Horns.

28.10.2014 17:18
debata (1)
Herečka Juno Temple (vľavo) jej kolega Daniel... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Juno Temple (vľavo) jej kolega Daniel Radcliffe a kolegyňa Heather Graham Herečka Juno Temple (vľavo) jej kolega Daniel Radcliffe a kolegyňa Heather Graham na newyorskej filmovej premiére.

Snímka, v ktorej hlané úlohy stvárnil Daniel Radcliffe a jeho kolegyňa Juno Temple, ponúkla Grahamovej rolu čašníčky Veronicy. Ako uviedla pre médiá, netradičný film s fantasy prvkami bol pre ňu zaujímavou príležitosťou.

Príležitosť však dostali na pondelňajšej premiére aj pohotoví paparazzovia, keď im Graham odhalila svoje sexi krivky. Pod zavinovacou sukňou, ktorej rozparok nohy odhaľoval až vysoko po bedrá, totiž odhalila príťažlivé nohy. A nielen to. Aj obrys miniatúrnej bielizne, ktorá mala chrániť jej „počestnosť“.

Herečka Juno Temple (vľavo) jej kolega Daniel...
Herec Daniel Radcliffe stvárnil v Horns hlavnú...
+2Štyridsaťštyriročná herečka Heather Graham...

Štyridsaťštyriročná Graham pritom prišla na akciu v spoločnosti neznámeho muža. Jeho totožnosť odmietla novinárom prezradiť. Hlavný hrdina v podaní Daniela Radcliffa dorazil naopak bez partnerky a tak sa počas oficiálnych momentov večera držal v spoločnosti svojich kolegýň.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Heather Graham #rozparok #Horns

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...