Pauhofovej chýba k dokonalosti pár centimetrov, Belányiová boduje

Nedávne stretnutie známych žien na 26. dámskom klube Herial v bratislavskej Redute prevetralo skrine a šatníky. Azda každá túžila vyzerať dobre. S módnymi voľbami to mnohým z nich vyšlo bez väčších zaváhaní.

29.10.2014 16:31
debata
Na akcii nechýbala ani moderátorka televízie... Foto: Oles Cheresko pre Herial
Andrea Pálffy-Belányi Na akcii nechýbala ani moderátorka televízie JOJ Andrea Pálffy-Belányi.

Na elegantnú nôtu zahrala napríklad speváčka Lucia Lužinská alebo moderátorka Andrea Pálffy-Belányivá. Prvá menovaná pútala pozornosť aj faktom, že ledva tri mesiace uplynuli od momentu, čo priviedla na svet dcérku, no ona sa už pýši štíhlou figúrou. Tmavozelené puzdrové šaty s aranžovaným voľným golierom jej postavu podčiarkli. Efektný bol aj šperk na tenučkej dlhej retiazke a úprava vizáže celkový dojem umocňovala. Lodičky kombinujúce čiernu so zlatou sa farebne hodili, možno len detail mašličky bol navyše.

Herečka Táňa Pauhofová (v strede) bola hosťom...
Spisovateľka Tamara Heribanová v kreácii od...
+17Speváčka Lucia Lužinská vyzerá pár mesiacov po...

Tvár televízie JOJ Pálffy-Belányi neexperimentovala a stavila na čiernu istotu. Pre niekoho možno trochu málo originálne, ale účel to splnilo. Kombinácia priehľadnej blúzky, pod ktorú si moderátorka vzala čierne tielko, nohavíc a farebných doplnkov fungovala aj spoločne s telovými lodičkami. Listovka je podľa nás na zváženie, nie ani tak z farebného hľadiska, ako kvôli lesklému metalickému povrchu. Odporučili by sme matnú verziu.

Herečka Táňa Pauhofová bola hosťom podujatia a od prvého momentu aj stredobodom pozornosti. Na túto príležitosť si vzala biely overal so širokými dlhými nohavicami a doplnila ho vlneným plášťom na zavinovanie. Farebné prvky v podobe modrých lodičiek a pestrej listovky boli v poriadku. Dĺžka nohavíc je vec, s ktorou sa dá experimentovať (pokojne môžu siahať až po spodnú úroveň podpätku), pričom môže opticky predĺžiť siluetu. Na to, aby bol celkový look vyvážený, by však pár centimetrov ubrať neuškodilo.

Herečka Táňa Pauhofová bola hosťom podujatia... Foto: c Oles Cheresko pre Herial
Táňa Pauhofová Herečka Táňa Pauhofová bola hosťom podujatia Herial Ladies Club.

Dievčenská a mladistvá bola opäť raz speváčka Beáta Dubasová. Tejto dáme tipovať skutočný vek je naozaj problém, pričom jej snaha o mladistvý vzhľad vyznieva prirodzene. Sivé bodkované šaty tesne nad kolená so zvýšeným pásom a sukňou v strihu do áčka jej veľmi svedčali. Drobná kabelka do ruky, tmavé punčochy a červené matné lodičky outfit vhodne vybalansovali.

Podučiť by sa od nej mohla napríklad herečka Danica Jurčová, ktorej modré šaty s grafickým pruhovanám vzorom a lemom čipky vyzerali nádejne. Obuv, konkrétne lodičky na plnom podpätku s členkovým remienkom, však nefungovala – opticky nohám škodila. Podobne ako telové pančuchy s leskom.

Speváčka Beáta Dubasová predviedla svoj... Foto: c Oles Cheresko pre Herial
Beáta Dubasová Speváčka Beáta Dubasová predviedla svoj dievčenský pôvab.

Ďalšie dámy si pozrite v galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Lucia Lužinská #Táňa Pauhofová #Andrea Pálffy-Belányi #Beáta Dubasová

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...