Angelina Jolie zasa neodhadla šaty, trčiace kosti predviedla aj v Sydney

Angelina Jolie a Brad Pitt sa objavili na premiére v Sydney.

18.11.2014 12:00
debata (1)

Zdá sa, že láska medzi Bradom Pittom a Angelinou Jolie po nedávno uzatvorenom manželstve iba prekvitá. Potom, čo sa oscarová herečka objavila v sobotu na pódiu počas odovzdávania Hollywood Film Awards v Los Angeles, okamžite nastúpila do lietadla, aby sa so svojím manželom stretla v austrálskom Sydney. Práve tam sa totiž konala premiéra filmu „Unbroken“, pod ktorým je 39-ročná herečka podpísaná ako režisérka.

Angelina Jolie, režisérka filmu "Unbroken"...
Angelina Jolie pred tlačovou konferenciou...
+5Angelina Jolie pred tlačovou konferenciou...

Na tlačovú konferenciu prišla hollywoodska hviezda oblečená v jednoduchých šedých úzkych šatách, vlasy si nechala rozpustené. Decentný imidž herečke veľmi pristal. Spoločnosť jej robil japonský muzikant Miyavi a britský herec Jack O'Connell, obaja sú súčasťou spomínaného filmu. Na otázku novinárov, ako jej Brad Pitt pomohol pri filme, herečka odpovedala: „Brad je úžasný muž a ja vidím jeho veľké rozhodnutia, ktoré urobil, aby naša rodina fungovala. Podporuje ma na mojej ceste, deťom vštepuje hodnoty. Počas nakrúcania sme si písali listy v štýle roku 1940,“ povedala na tlačovej konferencii." Ona nakrúcala film „Unbroken“ v Austrálii, zatiaľ čo Brad Pitt nakrúcal vojnovú drámu Železné srdce v Európe.

Angelina Jolie, režisérka filmu... Foto: Reuters, Glenn Nicholls
Angelina Jolie Angelina Jolie, režisérka filmu "Unbroken" počas premiéry v austrálskom Sydney.

Na večernú premiéru filmu už prišli slávni manželia ruka v ruke. Herečka a režisérka zvolila šaty s odhaleným dekoltom, v ktorých jej, podobne ako na pódiu počas „Hollywood Film Awards“ nepekne vytŕčali kľúčne kosti. Priveľmi vychudnutej postave Angeliny Jolie tak krásna róba dobrú službu počas večera neurobila.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Angelina Jolie #Brad Pitt #sydney

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...