Móda od susedov: Němcová vyzerá ako dievčatko, Bílá by mala 'zhodiť'

Uplynulé týždne boli aj v susednom Česku bohaté na množstvo podujatí, na ktorých sa predvádzali známe tváre. Módna výzbroj bola niekedy ukážková, niekedy len priemerná. Kto nás zaujal najviac?

26.11.2014 00:00
debata
Modelka Linda Vojtová (vľavo) a jej staršia... Foto: Profimedia
Linda Vojtová (vľavo) a jej staršia kolegyňa Daniela Peštová Modelka Linda Vojtová (vľavo) a jej staršia kolegyňa Daniela Peštová spoločne na koncerte Vadima Petrova v Prahe.

Modelky majú štýl v krvi – konieckoncov hodiny strávené na prehliadkach slávnych ateliérov a so špičkovými štylistami musia zanechať stopu na každom. V prípade veteránok Pavlíny Němcovej a Daniely Peštovej sa pravidelne potvrdzuje, že patria medzi najvkusnejšie ženy Česka. A nesklamali ani tentoraz.

Česká modelka Simona Krainová (vľavo) so...
Topmodelka Pavlína Němcová s nezameniteľným...
+11Herečka Daniela Šinkorová.

Němcová sa objavila na otvorení pražského obchodu parížskej značky Louis Vuitton. A v parížskom duchu poňala aj svoju garderóbu. Roztomilým dievčenským šatám s golierikom dominoval károvaný vzor, línia drieku bola zdôraznená tenkým opaskom. Rafinovanosť ponúkol transparentný živôtik a francúzsky šmrnc zamatová baretka. Kabelka z dielne hostiteľa večera všetko skvelo dopĺňala.

Peštová sa minulý týždeň vybrala na koncert Vadima Petrova, ktorý spoluorganizovala topmodelka Linda Vojtová. Obe, hoci každá trochu inak, vyzerali skvelo. Trojnásobná mama Peštová stavila na decentnú a triezvu čiernu v maskulínnej verzii nohavicového kostýmu. Lakované špicaté lodičky podčiarkovali mestskú eleganciu, strieborná kabelka Prada look osviežovala.

Topmodelka Pavlína Němcová s nezameniteľným... Foto: Louis Vuitton
Pavlína Němcová Topmodelka Pavlína Němcová s nezameniteľným úsmevom a dievčenským imidžom.

Metalický lesk na šatách Vojtovej bol zdobným prvkom sám osebe. Kreácia bez ramienok s asymetrickým spodným lemom vyzerala trochu ako tekuté striebro a Vojtová túto vkusnú voľbu doplnila ukážkovými lodičkami a kabelkou do ruky.

Herečka Klára Issová sa vybrala na už spomenuté otvorenie butiku s iniciálmi LV a snažila sa akcentovať tzv. „boho-chic“ trend. Vzorovaný komplet so širokými nohavicami a predĺženým pyjama kabátikom boli v kombinácii so zlatými doplnkami výborne zvolené. Masívny smotanový kožuch s umelým vlasom však trochu narúšal celkový dojem. Kontrast materiálov v tomto prípade nefungoval stopercentne.

Herečka Hana Vágnerová sa objavila na otvorení... Foto: Louis Vuitton
Hana Vágnerová Herečka Hana Vágnerová sa objavila na otvorení nového obchodu francúzskej značky ako jedna z mála dám v kreácii z jesennej kolekcie Louis Vuitton.

Pre mnohých prekvapivú a diskusiu vyvolávajúcu podobu predviedla na rovnakej akcii herečka Hana Vágnerová. Tvár známa Slovákom zo seriálu Odsúdené bola však bez debaty najoriginálnejšie oblečenou dámou uplynulých dní. Vďaka za to patrila kúsku z aktuálnej kolekcie Louis Vuitton z pera Nicolasa Ghesquiéra. Kontrast hodvábneho saténu s kvetinami a lakovanej kože, prestrihy narúšajúce tradičnú siluetu a k tomu skvelo volené doplnky – Vágnerová vyzerala superštýlovo. A vhodne zvolené líčenie s hladkými účesom na cestičku bolo čerešničkou.

Striedmu čierno-bielu eleganciu predviedla moderátorka Iva Kubelková. Stalo sa tak na oslave narodenín kliniky estetickej medicíny Yes Visage v Prahe. Moderátorka, ktorá sa netají tým, že si obľúbila niektoré skrášľujúce procedúry, si vybrala jednoduché tunikové šaty s motívom kvetiny. Čierne sandále s efektným „krytím“ priehlavku boli na jednotku. Iný mohla Kubelková voliť účes – ale to je, samozrejme, vec preferencií.

Česká modelka Simona Krainová (vľavo) so... Foto: Klinika Yes Visage
Simona Krainová a Lucie Bílá Česká modelka Simona Krainová (vľavo) so speváčkou Luciou Bílou.

Na akcii nechýbala ani modelka Simona Krainová a speváčka Lucie Bílá. Krainová vyvetrala osvedčenú klasiku – atramentovomodré tubové šaty so zvýraznenými plecami. Osviežujúcim prvkom boli lodičky vybíjané krištáľmi. Čierne minišaty bez ramienok speváčky Lucie Bílej boli v poriadku. Aj ich decentné kombinovanie s pančuchami a matnými čiernymi lodičkami. Neprekvapivé, ale vkusné. Bílej by však prospelo, keby pár centimetrov zhodila z kaderí a nechala si vytvoriť modernejší kratší účes. Masívne „úle“ a výčesy z dlhých príčeskov jej pri drobnej, inak ukážkovej, postave zbytočne opticky škodia.

Ďalšie dámy si pozrite v galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Daniela Peštová #Klára Issová #Hana Vagnerová #Pavlína Němcová

+ Začnite si dávať na tvár menej, začne dýchať a bude vyzerať krajšie.
Nemeškajte na stretnutia, kolegovia sú o...

+ Výsledky neoklamete, preto buďte radšej úprimný hneď od začiatku.
Nebojte sa neustále, kazí vám to vykonávať...