Veľká premiéra a Angelina ležala doma! Zastúpil ju Pitt aj krásna Dunst

Herečka a režisérka Angelina Jolie cez víkend zaskočila svojich fanúšikov video-správou, že sa nebude môcť zúčastniť na premiére svojho nového filmu Unbroken v Los Angeles.

16.12.2014 15:00
debata (1)
Herec Brad Pitt s deťmi - zľava: Paxom, Shiloh... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Brad Pitt Herec Brad Pitt s deťmi - zľava: Paxom, Shiloh a Maddoxom a jeho mamou Jane Etta prišli na premiéru filmu Unbroken. Herečka a režisérka snímky Angelina Jolie ležala doma s osýpkami.

Dôvodom sú ovčie kiahne, ktoré ju vraj prekvapili a zaskočili. „Ale taký je život,“ odkázala s úsmevom cez server Youtube.com. Na pondelňajšom slávnostnom premietaní jej druhého celovečerného režisérskeho počinu však slávnu mamu zastúpil nemenej slávny manžel a ich tri ratolesti – dcérka Shiloh a synovia Maddox a Pax. Prišli aj Pittovi rodičia Jane a David.

Herec Brad Pitt prichádza na premiéru filmu...
Herci Jack O'Connell (vpravo) a Miyavi spoločne...
+3Herec Garrett Hedlund a jeho priateľka Kirsten...

Na premiére, samozrejme, nechýbal ani predstaviteľ hlavnej úlohy – herec Jack O'Connell – ako to už býva na takýchto udalostiach zvykom, médiá hľadajú ako objekt nejakú príťažlivú dámu. Túto „rolu“ si v pondelok večer vzala na plecia americká herečka Kirsten Dunst, sprevádzajúca priateľa Garretta Hedlunda.

Herec Garrett Hedlund a jeho priateľka Kirsten... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
LA Premiere of "Unbroken" - Herec Garrett Hedlund a jeho priateľka Kirsten Dunst. Herec Garrett Hedlund a jeho priateľka Kirsten Dunst.

Plavovláska sa objavila vo vzorovaných kockovaných šatách a zaslúžene sa ocitla v centre pozornosti. Striedmy pôvab a elegancia, ktoré predviedla, sú pre ňu typické. Neskôr prezradila, že film Unbroken si na premietaní užila.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Brad Pitt #Unbroken #Kirsten Dunst

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...