Za túto ženu vymenil Buffon Šeredovú. Ale veď vyzerá ako jej kópia!

Správy o kríze v manželstve futbalového brankára Gianluigiho Buffona a českej modelky Aleny Šeredovej prekvapili verejnosť už pred bezmála rokom.

18.12.2014 00:00
debata (2)
Moderátorka a športová komentátorka Ilaria... Foto: Profimedia
Ilaria D'Amico a Gigi Buffon Moderátorka a športová komentátorka Ilaria D'Amico prišla oficiálne do spoločnosti s Gigi Buffonom - brankárom a manželom modelky Aleny Šeredovej.

Za ten čas sa toho stalo veľa – dvojica, ktorá spolu má dvoch synov, potvrdila rozchod a zároveň vyhlásila, že pre dobro detí sa budú snažiť situáciu vyriešiť čo najpokojnejšie.

Dôvodom rozchodu mala byť aj iná žena a neskôr sa potvrdilo, že 36-ročný rodák z talianskej Carrary sa stretáva s moderátorkou Ilariou D'Amico. Vysoká tmavovláska je v Taliansku známa ako veľká fanúšička a odborníčka na futbal. Práve športové prostredie ju s Buffonom aj spojilo, no vzťah sa snažili utajiť a chrániť súkromie pred paparazzmi.

Česká modelka Alena Šeredová (vľavo) na snímke... Foto: Profimedia.sk
Vica Kerekes Česká modelka Alena Šeredová (vľavo) na snímke s herečkou Vicou Kerekes.

Dnes je všetko inak. V pondelok sa v Miláne konalo veľké futbalové gala, na ktorom sa brankár objavili prvýkrát oficiálne v spoločnosti o päť rokov staršej moderátorky. Hoci Ilaria v puzdrových čiernych šatách vyzerala veľmi pôvabne, nevyhla sa porovnávaniu so Šeredovou. Niektoré médiá dokonca tvrdia, že vlastne vyzerá ako kópia krásnej Češky a že si Buffon vlastne len našiel novšiu verziu toho, čo už doma mal.

Nuž, posúďte sami. Ale na tej podobnosti niečo veru bude…

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #vzťah #oficiálne #Alena Šeredová #Gianluigi Buffon #Ilaria D´Amico

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...