Kto to obchytkáva? Manželkinmu zadočku nedá pokoj ani na verejnosti!

Očividne je fanúšikom kyprých tvarov! Kto? Spevák a tanečník Nick Carter, člen formácie Backstreet Boys, ktorý vo štvrtok večer vyrazil na filmovú premiéru.

30.01.2015 14:11
debata
Spevák Nick Carter obchytkáva na premiére... Foto: Profimedia
Nick Carter Spevák Nick Carter obchytkáva na premiére dokumentu o kapele Backstreet Boys svoju manželku Lauren Kittovú.

Tridsaťpäťročný hudobník a niekdajší miláčik ženského publika sa pred objektívom objavil po boku svojich kolegov z niekdajšej slávnej formácie, ale potom sa už venoval manželke Lauren Kittovej.

Jeho o päť rokov mladšia polovička bola neprehliadnuteľná. Dlhovlasá sexbomba si totiž obliekla odvážne minišaty z úpletu, ktoré výrazne obopínali jej krivky. Tvarované pozadie by jej mohla závidieť aj Kim Kardashian.

zväčšiť Zľava: A.J McLean, Kevin Richardson, Brian... Foto: SITA/AP, Rob Latour
Backstreet Boys Zľava: A.J McLean, Kevin Richardson, Brian Littrell, Nick Carter a Howie Dorough na premiére dokumentu Backstreet Boys: Show 'Em What You're Made O.

Carter nezávidel, ale rovno svoju manželku začal chytať za zadoček pred objektívmi reportérov. Vystrúhal pri tom aj pár mierne bizarných grimás.

Lauren, ktorú si člen Backstreet Boys vzal pred vyše rokom, je príležitostnou herečkou, ale tiež fitness trénerkou. Ako sa tak zdá podľa obrázkov, očividne veľa času v posilňovni venuje svojmu pozadiu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #manželka #Nick Carter #pozadie

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...