Pauhofová zase bez Českého leva: Ale šťastná a zamilovaná s priateľom!

Presne pred rokom sa prvýkrát oficiálne v spoločnosti objavila herečka Táňa Pauhofová s novým priateľom. Na ceremoniáli cien Český lev nechýbali ani tentoraz.

22.02.2015 10:52
debata
Herečka Táňa Pauhofová vyrazila na ceremoniál... Foto: Profimedia
Táňa Pauhofová a Martin Vaľovský Herečka Táňa Pauhofová vyrazila na ceremoniál Českých levov s priateľom Martinom Vaľovským.

Slovenská herečka mala v ohni želiezko v podobe nominácie na najlepšiu herečku v hlavnej úlohe – za výkon vo filme Nežné vlny. Hoci sa z trofeje napokon netešila (vyhrala hrdinka filmu Cesta ven Klaudia Dudová), úsmev z tváre jej nezmizol.

Na tvári členky SND je zjavné, že sa cíti veľmi spokojná a šťastná. Dôvodom je podľa mnohých ľudí z jej okolia práve láska a vzťah s podnikateľom Martinom Vaľovským. Michalovský rodák sprevádzal ryšavú hviezdu na červený koberec českých filmových cien aj tento rok a dvojica sa od seba neodtrhla takmer celý večer.

Slovenská herečka Táňa Pauhofová na vyhlásení... Foto: Profimedia
Táňa Pauhofová Slovenská herečka Táňa Pauhofová na vyhlásení cien Český lev 2015.

Pauhofová už roky púta pozornosť aj svojimo „módnymi voľbami“. Po minuloročných brokatových šatách Dior sa tentoraz rozhodla pre minimalistický čierny nohavicový overal s výstrihom, z ktorého jej rafinovane vykúkala čipkovaná podprsenka. Lodičky aj listovka v ruke bola opäť z dielne francúzskeho Dior.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #priateľ #Táňa Pauhofová #Český lev #Martin Vaľovský

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....