Haydu na trblietavom žúre s milencom, Drobová prišla v priehľadnom

Večer plný lesku a trblietavých šperkov si užívali vo štvrtok mnohé známe tváre zo slovenských televíznych obrazoviek. Doslova moderátorská úderka sa zišla na akcii v známom nákupnom centre.

27.02.2015 14:00
debata (1)
Moderátorka a herečka Karin Haydu (hore v... Foto: Thomas Sabo
Karin Haydu Moderátorka a herečka Karin Haydu (hore v strede) so svojou dcérou Vanessou (dolu), partnerom Rastislavom a ďalšou dámou.

Moderátorku Soňu Müllerovú, jej kolegu Mateja Sajfu Cifru s priateľkou Veronikou Ostrihoňovou či Bruna Cibereja alebo Soňu Skoncovú prilákalo predstavenie novej kolekcie šperkov značky Thomas Sabo a tiež tak trochu oslava na počesť niekoľkoročného pôsobenia na slovenskom trhu. Hoci pôvodne mal prísť aj zakladateľ firmy – Thomas Sabo osobne, nakoniec si museli pozvaní hostia vystačiť aj bez neho. Necítil sa vraj dobre.

Moderátorská dvojica Lenka Šoóšová a Roman...
Moderátorka Mária Zelinová.
+13Riaditeľka Fashion TV Gabriela Drobová...

Hostia si ho však pripomínali aspoň s patričným večerným „dress-code“. Keďže Sabo je milovník čiernej a dušou stále rocker, práve takéto odporúčanie dostali aj hostia na štvrtkový večerný banket.

Riaditeľka Fashion TV Gabriela Drobová nechýbala. Foto: Thomas Sabo
Gabriela Drobová Riaditeľka Fashion TV Gabriela Drobová nechýbala.

V centre pozornosti sa ocitla napríklad Gabriela Drobová – riaditeľka Fashion TV totiž svojmu čiernemu outfitu vštepila odvážny prvok priehľadného trička a tak mohli ďalší pozvaní skúmať aj jej sexi podprsenku. Blondínku sprevádzal partner, ale aj početná posila z domovskej televízie.

Herečka Karin Haydu zase vzala do spoločnosti svojho partnera Rastislava Podhorca, s ktorým sa príliš na oficiálnych akciách neobjavujú. Tentoraz si však večer užívali ako veľká rodina. Aj s dcérou herečky a moderátorky Vanessou.

Moderátor Matej Sajfa Cifra dorazil aj s... Foto: Thomas Sabo
Matej Sajfa Cifra a Veronika Ostrihoňová Moderátor Matej Sajfa Cifra dorazil aj s priateľkou Veronikou Ostrihoňovou.

Na podujatí sa objavila aj Veronika Husárová či moderátorka Stanislava Pavolová. O krátky oficiálne slovný sprievod sa zase postarala dvojica Lenka Šoóšová a Roman Juraško. Viac si pozrite v galérii.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Karin Haydu #žúr #šperk #Gabriela Drobová #Thomas Sabo #absencia

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....