Sexi Karolína, nežná Amélia aj krásna Olga - parížska šou prilákala elitu!

Veľkolepá módna šou, originálny priestor a kulisy a k tomu množstvo celebrít ako hostí - tak vyzerala parížska prehliadka známeho švédskeho odevného reťazca, ktorý pravidelne okrem klasických kolekcií pre masy vytvára aj limitované línie.

05.03.2015 16:31
debata
Česká topmodelka Karolina Kurková (vpravo) s... Foto: H&M
Karolina Kurková (vpravo) a Audrey Marnay Česká topmodelka Karolina Kurková (vpravo) s francúzskou kolegyňou Audrey Marnay.

Tá, ktorú malo možnosť vidieť zhruba 600 hostí v stredu večer v parížskom Grand Palais, má názov H&M Studio a stavia na luxusných materiáloch, prepracovaní a detailoch, ale aj celkovo invenčnejšom dizajne.

Ukrajinská rodáčka - modelka a herečka Olga...
Na parížsku prehliadku H&M Studio prišla aj...
+33Švédska herečka Noomi Rapace prišla podporiť do...

Nadšenie neskrývalo viacero pozvaných hostí. „Milujem asi úplne všetko. Bol tu jeden dokonalý rolák a nohavice, ktoré chcem okamžite mať,“ vyhlásila so smiechom speváčka Solange Knowles, ktorá si sadla do prvého radu vedľa herečiek Noomi Rapace, Virginie Ledoyeon či Audrey Tautou.

Medzi pozvanými bola aj ukrajinská kráska – modelka a herečka Olga Kurylenko, ktorá sa objavila v kombinácií z kolekcie Conscious Exclusive. Podobne ako česká topmodelka Karolína Kurková, ktorej sexepíl je už povestný. Čierny nohavicový overal s kimonovým prepásaním jej ho ešte podčiarkoval. Na akcii nechýbalo ani množstvo francúzskych celebrít.

Na parížsku prehliadku H&M Studio... Foto: H&M
Audrey Tautou. Na parížsku prehliadku H&M Studio prišla aj francúzska herečka Audrey Tautou.

Čo sa prehliadky týka, jednotlivé kúsky ovplyvnila športová estetika, no zároveň v sebe niesli futuristický nádych v podobe masívnych asymetricky odevov s vysokým leskom (lurex, prípadne satén). Nechýbali overaly, ktoré akoby pripomínali odevy kozmonautov na základni – samozrejme, dôraz v nich bol kladený na ženkosť a komfort.

Úpletový materiál a široké zipsy tvorili zaujímavé kombinácie. Časť kolekcie vychádzali z potlačí, v ktorých sa abstrakcia prekladala s geometriou a grafickou. Vetrovky a bundy s masívnymi vreckami doplnili obrovské tašky s kontrastnými držadlami či aplikáciami.

Na prehliadke H&M nechýbala ani Kendall... Foto: H&M
H&M Studio - jeseň-zima 2015 - Paríž - Kendall Jenner Na prehliadke H&M nechýbala ani Kendall Jenner. Usmiata od ucha k uchu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prehliadka #móda #Paríž #Olga Kurylenko #Audrey Tautou #H&M Studio #Karolína Kurková #Gigi Hadid

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...