Móda z Miss: Mendrejová ako diva, Prochádzková sklamala 'v trikote'

Piatkové finále súťaže Miss Universe SR vylákalo pred objektívy množstvo pôvabných slovenských žien. Ako sa tieto dámy popasovali s módou?

10.03.2015 16:30
debata
Minuloročná víťazka súťaže Miss Universe SR... Foto: IN Agency
Silvia Prochádzková Minuloročná víťazka súťaže Miss Universe SR Silvia Prochádzková v šatách Marmare.

Minuloročná víťazka súťaže Miss Universe SR Silvia Prochádzková prišla odovzdať korunku nástupkyni (stala sa ňou Prievidžanka Denisa Vyšňovská). Na túto príležitosť zvolila šaty Marmare s nariasenou masívnejšou sukňou v žltej farbe so zlatým odleskom a priehľadným topom pošívaným krištáľmi na strategických partiách. Prochádzkovej vraj šaty navrhli podľa jej vlastných predstáv, z čoho sa dá usúdiť, že hanblivá asi nebude. Vylepšeného poprsia bolo pod tenučkou látkou vidieť azda až priveľa. Základným problémom však bolo, že top pôsobil viac ako kostým krasokorčuliarky než honosná róba.

Missky Jeanette Borhyová (vľavo) a Lucia...
Minuloročná víťazka súťaže Miss Universe SR...
+8Herečka a moderátorka Karin Haydu.

V prípade Prochádzkovej plavovlasých predchodkýň Jeanette Borhyovej a Denisy Mendrejovej bola voľba omnoho vyváženejšia. Kým prvá spomenutá sa obliekla u Jany Jurčenko, druhá volila kreáciu u Jany Pištejovej. Prekvapenie v rámci stylingu sa síce nekonalo, na druhej strane podobný typ rób je veľmi obľúbený aj na medzinárodnej scéne a ani jednej z dám nespravil zlú službu.

Missky Jeanette Borhyová (vľavo) a Lucia... Foto: IN Agency
MISS Jeanette Borhyová (vľavo) a Lucia Kačurová Missky Jeanette Borhyová (vľavo) a Lucia Kačurová. Prvá menovaná má na sebe šaty od Jany Jurčenko, druhá model od Emy Klein.

Ak porovnávať dve blond kolegyne, tak potom víťazkou bola určite Mendrejová. Až prekvapivo striedma, no zároveň luxusná bola kreácia s telovým podkladom, na ktorom bola použitá čierna čipkovaná šupka. Výstrih bol odvážny, ale neprekážal, pekným detailom boli priehľadné rukáviky. Aj celková úprava, líčenie a účes, boli na jednotku.

Modelka Denisa Mendrejová v šatách od Jany... Foto: IN Agency
Denisa Mendrejová Modelka Denisa Mendrejová v šatách od Jany Pištejovej.

U Borhyovej v prípade líčenia trochu rušila silná maskara na umelých mihalniciach. Ležérnejšia podoba účesu však pekne vyvažovala čiernu róbu s čipkovaným topom, naznačenými rukávikmi a priehľadným panelom v dekolte. V tomto prípade bolo dobré, že nositeľka nemá poprsie vylepšené a masívne tak, ako jej spomenuté kolegyne, celkový dojem priehľadného výstrihu tak pôsobil rafinovane a pritom patrične.

Riaditeľka súťaže Miss Universe SR Silvia... Foto: IN Agency
Silvia Lakatošová-Chovancová Riaditeľka súťaže Miss Universe SR Silvia Lakatošová-Chovancová v šatách od Jany Gavalcovej.

Zaujímavé a pomerne originálne šaty predviedla Silvia Lakatošová. Riaditeľku súťaže obliekla dizajnérka Jana Gavalcová do pieskovo zlatistého lurexového modelu s nečakaným prestrihom v dekolte a všitou čiernou podprsenkou. Čo však ublížilo celkovému dojmu, bola úprava. Kučeravé pramene a prehnaný objem vo vlasoch nepôsobili prirodzene a skrývali práve spomenutý odevný detail. Najúspešnejšej slovenskej Miss by viac prospel elegantný výčes. Alebo pekných pár centimetrov z kaderí ostrihať.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Miss Universe SR #Denisa Mendrejová #Silvia Prochádzková

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...