Sedembojárka naostro na premiére filmového hitu! Ukázala bradavky

Pokračovanie úspešného filmu Divergencia má oficiálnu premiéru za sebou. Snímku s názvom Rezistencia uviedli hlavní predstavitelia.

12.03.2015 12:44
debata
Herecká dvojica Shailene Woodley a Theo James... Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Shailene Woodley a Theo James Herecká dvojica Shailene Woodley a Theo James na svetovej premiére filmu Rezistencia v Londýne.

Herečka Shailene Woodley a jej kolega Theo James boli v centre pozornosti na červenom koberci na známom Odeon Leicester Square a čakali tam na nich desiatky fanúšikov. Tínedžerská hviezda Woodley poskytla niekoľko rozhovorov a porozprávala aj o tom, ako v sebe objavila akčnú a športovú stránku.

Herecká dvojica Shailene Woodley a Theo James...
Autorka knižnej predlohy k filmu Rezistencia -...
+3Britská atlétka Louise Hazel v odvážnych šatách.

Počas voľných chvíľ pri nakrúcaní si totiž krátila čas klikmi. „Začali sme robiť kliky, lebo sme prestali piť kávu,“ prezradila v rozhovore pre BBC 1 Radio. „Povedali sme si, ako sa preberieme a potom, poďme robiť kliky. A skončilo to, že skupina žien robila na pľaci kliky,“ s úsmevom vysvetlila hviezda, ktorú na premiéru obliekol módny ateliér Ralpha Laurena.

Britská atlétka Louise Hazel nebude hanblivá... Foto: Reuters, PAUL HACKETT
Louise Hazel Britská atlétka Louise Hazel nebude hanblivá dáma. Na červený koberec dorazila v priehľadných šatách a ukázala aj bradavky.

V centre pozornosti sa v stredu večer na premiére ocitla aj britská atlétka Louise Hazel. Pôvabná sedembojárka prekvapila voľbou odevnej kreácie, keď sa pred objektívy postavila v priehľadných vyšívaných šatách po kolená. Pod priesvitnou látkou bolo celkom jasne vidieť jej nohavičky a nielen to. Hazel s úsmevom predvádzala aj bradavky, keďže výšivky na šatách nebola na tých správnych miestach.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Shailene Woodley #naostro #rezistencia #Louise Hazel

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...