Dokonalá mamina! Lopez vzala na premiéru dvojičky, ona ohúrila v mini

Speváčku a herečku Jennifer Lopezovú neustále chvália médiá za to, ako skvelo vyzerá. A výnimku nespravila ani v nedeľu popoludní, keď vyrazila na premiéru filmu Home.

23.03.2015 15:10
debata
Krásna a spokojná mamička Jennifer Lopez na... Foto: SITA/AP, Todd Williamson
Jennifer Lopez Krásna a spokojná mamička Jennifer Lopez na snímke so svojimi ratolesťami - dvojčatami Maximilianom Davidom Munizom a Emmou Maribel Munizovou.

Pre nový animák 45-ročná diva naspievala skladbu Feel the light a tiež prepožičala hlas jednej z postáv. Na to, ako to zvládla, vzala so sebou najdôležitejších kritikov – svoje dve deti Emmu a Maxa.

Sedemročné dvojčatá, ktorých otcom je spevák Marc Anthony, sa po boku slávnej mamy tvárili najprv trošku neisto a pred objektívmi nepôsobili tak pohotovo, ale Lopez ich upokojila. A keď potom za nimi dorazila aj speváčka Rihanna, ktorá je ďalším z prominentných hlasov v animáku Home, deti sa už skvelo zabávali.

Krásna a spokojná mamička Jennifer Lopez na...
Speváčka Rihanna v kreácii Dior.
+3Speváčka Jennifer Lopez v kreácii od Zuhaira...

Barbadoská rodáčka Rihanna sa pritom pred objektívmi predstavila ako elegantná dáma v pudrových šatách z dielne Dior. Francúzska značka nedávno potvrdila, že speváčka bude prvou afromamerickou reklamnou tvárou tohto módneho domu.

Zahanbiť sa však nedala ani 45-ročná Lopez, ktorej by ste hádali aj o 15 rokov menej. V belasých minišatách z dielne dizajnéra Zuhaira Murada vyzerala ukážkovo, delikátne a zároveň sexi.

Speváčka Rihanna v kreácii Dior. Foto: SITA/AP, Todd Williamson
Rihanna Speváčka Rihanna v kreácii Dior.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #premiéra #Rihanna #Jennifer Lopez #dvojičky #Home

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...

+ Ustrážte si svoje myšlienky, sila myšlienok je veľmi silná.
Pokračujte ďalej, nezastavujte sa pred prvým...