Scullyová ako femme fatale: 46-ročná hviezda Aktov X ohúrila, pozrite!

Divadelným hviezdam patrila nedeľňajšia noc v Londýne. Na cenách pomenovaných podľa slávneho Laurenca Oliviera sa však objavili aj hviezdy z televíznej obrazovky či filmového plátna.

14.04.2015 03:00
debata
Herečka Gillian Anderson vyzerala na červenom... Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Gillian Anderson Herečka Gillian Anderson vyzerala na červenom koberci úchvatne.

Mnoho pozvaných hercov patrí do skupiny, ktorá dokáže skĺbiť v profesionálnom živote náročné nakrúcania projektov aj pravidelné hranie na divadelných doskách. Patrí medzi ne napríklad ocenený Mark Strong či herec Kevin Spacey, ktorého ocenili za mimoriadny prínos britskému divadlu (Spacey dlhé roky šéfoval divadlu Old Vic).

Na červenom koberci sa však do centra pozornosti dostali najmä vyparádené dámy. Medzi nimi aj Gemma Arterton či speváčka Nicole Scherzinger, ktorá prišla ako vyslankyňa muzikálu Cats.

Herečka Gemma Arterton pózuje fotografom pred...
Herec James McAvoy a jeho manželka Anne-Marie...
+3Herečka Gillian Anderson vyzerala na červenom...

Špeciálne dobre však vyzerala herečka Gillian Anderson – u nás (ale vlastne aj v celom svete) známa najmä ako Dana Scully zo seriálu Akty X. Hoci dnes má slávna televízna agentka 46 rokov, na ceremoniáli zatienila mnohé známe dámy. V čiernych šatách bez ramienok predviedla pôvabnú líniu odhalených pliec, pod preihľadnou čipkou sukne sa zase črtali jej odhalené nohy.

Mnohí by si ani nepomysleli, že by z Dany Scullyovej mohla byť takáto femme fatale, Andersonovej sa to však podarilo na plnej čiare.

Herečka sa už čoskoro objaví v novej sérii kriminálneho projektu The Fall, kde stvárňuje hlavnú vyšetrovateľku, ktorá prenasleduje rafinovaného masového vraha žien. Potvrdená je tiež výraznejšia rola v novej sérii projektu Hanibal. Iba pred pár týždňami bolo oficiálne potvrdené, že sa vrátia aj Akty X. Ani Anderson, ani jej kolega David Duchovny by v nich chýbať nemali.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #divadlo #Gillian Anderson #pôvab #Olivier Awards 2015

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....