Müllerová kráľovnou večera v čiernej, Chomisteková vie, čo jej pristane

Uplynulé tri večery žil jeden z bratislavských hotelov akciou známou ako Bratislavské módne dni.

16.04.2015 14:00
debata (2)
Karolína Chomisteková (vľavo) a Barbora... Foto: Ramon Leško / BMD
Karolína Chomisteková (vľavo) a Barbora Franeková Karolína Chomisteková (vľavo) a Barbora Franeková - obe kráľovné krásy, ktoré nezostali len pri titule, ale rozbehli svoju kariéru ďalej.

Oslavu desiateho výročia si nenechalo ujsť niekoľko známych tvárí domáceho šoubiznisu – prím hrali najmä modelky, bývalé tváre zo súťaží krásy či moderátorky. Móda pozvaných dám býva vždy v centre záujmu bežnej verejnosti. Ak hľadáte niekoho na inšpiráciu, ktorá reflektuje súčasný vývoj trendov a zároveň dopĺňa vhodne osobnosť nositeľky, odporúčame vám zamerať sa na nasledovné dámy.

Karolína Chomisteková (vľavo) a Barbora...
Bývalá Miss a dnes tvár a spoluautorka magazínu...
+15Riaditeľka Miss Slovensko Karolína Chomisteková.

Obe boli kráľovnami krásy a obom sa podarilo nezostať len v tieni tohto titulu a po prežití pár minút slávy sa navždy stratiť. Modelka a aktuálna riaditeľka Miss Slovensko Karolína Chomisteková už viackrát potvrdila, že v civile má cit pre správne kombinovanie. Hoci neskúša avantgardné kreácie a siaha skôr po oku lahodiacich trendoch, prečo jej to vyčítať, ak výsledok poteší. V tomto prípade to boli nohavice s variáciou na vzor kohútej stopy, doplnený bielym skráteným topom a bielym sakom. Biele lodičky s výrazným dvojremienkom okolo členka dodávali looku rafinovanosť a sexepíl. Červená listovka je trochu diskutabilná, ale vo finále vlastne neprekvapí. Úprava Chomistekovej celkový dojem ešte zlepšovala.

Moderátorka Soňa Müllerová. Foto: Ramon Leško / BMD
Moderátorka Soňa Müllerová. Moderátorka Soňa Müllerová.

Nie je možno prekvapením, že sa po jej boku zdržiavala časť večera jej predchodkyňa – bývalá Miss Barbora Franeková. Aj jej módna voľba patrila k príjemným na pohľad. Nekomplikovaný čierny základ topu a širších nohavíc doplnila skráteným kabátikom s výraznou folklórnou výšivkou, výrazná červená kabelka zdobená strapcami umocňovala nádych boho-chic looku. Franeková zostala verná jednoduchosti v úprave vlasov aj líčení.

Herečka Kristína Farkašová (vľavo) a speváčka... Foto: Ramon Leško / BMD
Herečka Kristína Farkašová (vľavo) a speváčka Sisa Sklovska. Herečka Kristína Farkašová (vľavo) a speváčka Sisa Sklovska.

Jednou z najlepšie oblečených dám večera bola moderátorka Soňa Müllerová. Siahla po širokých čiernych nohaviciach, ktoré doplnil polotransparentný top s výraznou aplikáciou z čiernych stúh aranžovaného hodvábu od Marcela Holubca. Vizuálna prekvapivosť tohto detailu ťahajúceho sa po celom rukáve dodávala zdanlivo minimalistickej kombinácii punc skvelo vybalansovaného večerného outfitu.

Ďalšie dámy si pozrite v galérii.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Karolína Chomisteková #Bratislavské módne dni #Soňa Müllerová #Barbora Franeková

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...